svet

February 25, 2016 09:00

By

SCANDAL! ekskluzivno otkriva: Ovo je spisak svih takmičara TLZP!

Tvoje_lice_zvuci_poznato,_logo

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje kompletiran je spisak svih učesnika šou programa Tvoje lice zvuči poznato! Iako su ugovori sa mnogima potpisani, nke promene su se desile bukvalno u poslednjih 48 sati pa je spisak tek sada gotov.
Kako SCANDAL! saznaje, za sada su poznati samo dvoje sudija, i to Ana Kokić i Ivan Ivanović. Đura se ove sezone neće naći kao treći sudija već mu traže zamenu. Kako SCANDAL! saznaje on mora na operaciju polipa na glasnim žicama, pa zbog toga neće moći da priča mesec dana što će ga onemogućiti da se nađe u žiriju! Produkcija pregovara sa nekoliko potencijalnih sudija za mesto stalnog sudije, a četvrto mesto svake nedelje imaće neki gost.
SCANDAL! otkriva da još uvek nije poznat ni voditelj koji će biti uz Mariju Kilibardu.
Ali su zato pozati svi učesnici. SCANDAL! ekskluzivno objavljuje ceo spisak učesnika! Tako će se među ženama naći Dara Bubamara, Ivana Peters, Slavica Ćukteraš, Ana Mihajlovska i Katarina Ostojić Kaya! Muškarci se takmiče, a njihovu ekipu čine: Nikola Rokvić, Danijel Kajmakoski, Bogoljub Mitić Đoša, Halid Muslimović i Neša Bridžis.
dara bubamara 1
Ivana_Peters foto Ivan Vucicevic
Slavica Cukteras foto Ivan Vucicevic
ana mihajlovska ivan vucicevic
Katarina Ostojic Kaya copy copy
nikola-rokvic-docek5
Halid Muslimovic
nesa-bridzis
Danijel Kajmakoski foto Ivan Vucicevic (19) copy
Bogoljub Mitic Djosa foto Ivan Vucicevic (16) copy
SCANDAL! će vas izveštavati o svim dešavanjima sa snimanja ovog šou programa koji uskoro počinje sa emitovanjem na TV Prva!

AUTOR: Ivan Vuković

FOTO: Ivan Vučićević; neša bridžis/facebook