Scandal

30 Januara, 2021 20:00

SCANDAL! Intervju! Goca Božinovska: „Mirko se PROMENIO za 300 stepeni!”

Nakon što je saznala da će dobiti unuče Goca Božinovska je presrećna! Samo priča o bebi, a snajku Bojanu Rodić hvali na sva usta i kaže da je rođena za njenog sina Mirka Šijana!

Nisam očekivala da će moja snajka da zatrudni jer znam da nisu planirali, ali nema veze. Isto im je da li će sada ili iduće godine, i bolje sada dok su mladi. Sve im se desilo u pravo vreme, a i ja da budem mlada baba. (smeh)

Jel se sprema svadba?
Još uvek ne. Dok ne prođe korona, ne možemo ništa da planiramo. Ne planiram ni do kapije da odem!
Zlata vaša najbolja drugarica kaže da je vaša snajka Bojana predivna?
Jao! Ma ona je zaljubljena u Bojanu! I ja sam malopre ustala i kažem Jao što je lepo imati snajku! Sve oprano, sija se, na svom mestu! Kažem Mirku Da sam, sine, znala ranije da te oženim! Moja snajkica srce moje, svaka joj čast! Em lepa, em dobra, em pametna! Samo neka su mi živi i zdravi, neka rade i bore se, da to detence bude srećno! Mirko mi se promenio za 300 stepeni, juri, trči, radi… Nije to više oni dete, sad je zreo čovek.

Biće to sve dobro, pa vi ste se tolike godine sami mučili s decom, zaslužili ste sreću…
Ako Bog da, sledeće godine naša beba trči po dvorištu! Jedva čekam da to vidim. Samo sad treba negde da smestimo kučiće jer sam ja zaljubljenik u pse. Sad moramo da ih izolujemo u dvorište. A što se sreće tiče, Bogu hvala da su malo krenule i lepe vesti. Dosta je bilo tuge i patnje. Neka se dešava nešto lepo!
I Luna je trudna, znam da ste je uvek podržavali…
– Jesam i srećna sam što se izborila za svoju ljubav. Uvek sam je razumela, i nju i Anabelu. Ona je majka, sama se borila sa decom i prosto je htela da zaštiti svoje dete. Majka nikad nije tu od mržnje, samo od prevelike ljubavi.
Jesu li vam kolege čestitale lepe vesti?
Jesu, kako ne! Niko me nije preskočio!
Vi nemate konflikte s kolegama?
Taman posla, ja sve volim, i mene svi vole. Nikakve probleme nemam! Skoro sam shvatila da sam omiljena među kolegama. Baš su mi čestitali svi oni koje izdvajam i koje srcem i dušom volim.
Jel znate za onaj konflikt između Zlate i Snežane Đurišić?
Joj, to su one imale neki konflikt, ja stvarno ne znam ništa o tome, nisma u toku, a ni sa Zlatom nisam o tome pričala. Ma nek su svi živi i zdravi, šta ima da pričam!

Da li planirate neke nove pesme?
Ma kakve pesme, šta sad da pevam, babi mojoj?! Da imam 25 godina, pa i da izdam da me ne bi zaboravili. A ja znam da mene neće zaboraviti. Mladi moraju da se bore sad u ovoj gomili.
Kako da vas zaborave, em lepo pevate, em lepa žena? Kažu da ste vi i Šijan bili najlepši par?
– Jeste, tako je. Moj Zoran je bio prelep, a takav je i moj Mirko!
Kako ste se nosili s činjenicom da vam je muž najbolji frajer?
– Pa i ja sam bila najlepša žena!
I sada ste.
Borim se, nedam se. Sad treba malo dopuniti botoksom, čisto da se osvežim.
Jesu li vaše ćerke srećne što će biti tetke?
Kako ne, na desetom nebu su! Mirko je njihov ljubimac, on je najmlađi, a treba prvi da dobije bebu.
Upoznali ste snajkine roditelje?
Jesmo, kako ne. Sve ide po planu i programu. Bojana miruje, trebalo je da idu na Kopaonik, ali su otkazali zbog korone. neka idu iduće godine s bebom. Ništa im ne fali ni kod kuće, evo ih uživaju.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL