Scandal

23 Oktobra, 2021 20:00

SCANDAL! intervju! Ljuba Pantović: „Aleksandra GREŠI što je bliska sa OCEM, on je LOŠ čovek”

Ljuba Pantović samo za SCANDAL! objašnjava kako je ove sezone reagovala na učešće svoje ćerke Aleksandre u Zadruzi.

Ljuba Pantović brutalno iskrena!

– Iskrena da budem, nisam nešto bila izričita sa mišljenjem zato što je ona još pre Zadruge govorila da joj malo nedostaje rijaliti, pa onda posle kaže ma ne pada mi na pamet. Rekla sam joj da sam uz nju u svakom slučaju i to je to. Ovog puta sam joj prepustila odluku.

Da li se vraća u rijaliti, jel se pokajala što je uopšte pristala, ipak je ona dosta sazrela i postavila ciljeve koje tamo nema s kim da podeli…

– Definitivno se promenila i sazrela, malo drugačije gleda svet. Više nekako tamo i ne pripada, ima par kvalitetnih ljudi, a ostali su sačuvaj me Bože i sakloni. Trebalo bi da opstane komunicirajući sa samo dvoje ili troje takmičara, ali ne znam koliko njoj to prija. Ja mogu i da ne komuniciram, niko mi ne treba, ali ona baš i nije takva. Društvena je, međutim, videli smo i sami da se nije previše družila sa ostalima.

Na kraju ste, kako majke i ćerke i treba da funkcionišu, postale jedna drugoj najvažniji oslonac u svakom smislu. Da li si od samog starta kad su počeli oni sukobi i nerazumevanja pouzdano znala i verovala da će sve doći na svoje?

– Sve jako dobro planiram i pokušavam da predvidim šta sve može da se desi. Naravno da predviđam i lepo i ružno. Verovala sam da ću da uspem i uspela sam da smirim strasti i da dovedem stvari na svoje mesto. Niko to ne može pouzdano da zna unapred, ali ja sam napravila dobar proračun i dobro znam šta će ljudi raditi unapred, tako da je bilo neminovno kad se njoj ispred nosa otvore i objasne neke stvari da će sve doći na svoje mesto.

Kako si zadovoljna Pecom, ako ćemo po Aleks, čini se da je on pravi muškarac?

– Nema šta ja tu da budem zadovoljna, ako je njoj dobro, meni je još bolje. Niti ću da se mešam, niti da im bilo šta sugerišem. Peca je OK po tome kako ga ja poznajem. Jedan ostvareni stariji čovek, zreo, zna šta radi, ima ciljeve, svoj posao, tako da je to sasvim dovoljno da se ponaša drugačije u odnosu na njene ranije momke.

Aleks ste bliske sa Dalilom i Dejanom, oni prolaze kroz bračnu krizu. Da li će je po tvom mišljenju prevazići?

– Oboje su super, ja sam na njihovoj strani, kakva crna kriza. Imaju čarkice u braku, Bože moj, ali nije to onako kako neki predstavljaju, nego upravo onako kako je ona želela da bude u dogovoru s njim. Svaka mu čast kako je brani i stoji iza nje, a njoj jer zeza celu kuću. Polomiše se da ih rasture, ali se to neće nikad desiti.

Mnogi tvrde da se Dalili dopada Car, kao i da je Dejan u odnosu na nju potpuno inferioran. Kako se tebi sve to čini?

– Što se tiče Cara, on je sirovina. Ne poznajem ga, niti bih ga upoznala. Ne dopada mi se nimalo i mislim da nema šanse da se on dopada Dalili. Dejan nikako nije inferioran, kad je brani, i te kako je dominantan, samo što ljudima izgleda nije baš poznato kakvi odnosi mogu da budu u braku i koja je čija uloga. Muškarac i treba da brani ženu, a žena treba da svog muža čini srećnim i da se oseća zaštićeno. A normalno je što čačkaju jedno drugo…

Stefan Karić – tatin sin poslat na rad u rijaliti ili nešto drugo?

– Ne znam šta on tamo traži, nije on za rijaliti. Nije nikad ni bio, možda mu je zanimljivo tu da sedi, ali ne znam… Potpuno neinteresantan da ga komentarišem.

Kako se ove sezone snašla Matora, da li misliš da je prezasićena rijalitijem?

– Previše je rijalitija za nju, ali ušla je opasna. Nema zakačaljke, nema obaveze, nema ništa što mora ili ne sme da radi. Mnogo je normalnija nego inače. U svakom slučaju, kakva god da je, super je čovek i moj prijatelj. I da ne valja, za mene valja.

Miljana, Zola, njeni roditelji koji su završili na lečenju zajedno… Kakva je njihova patologija, gde je tu problem?

– Mariji i Siniši želim da ozdrave i pobede bolest. Marija je žena koja je uspela da izvuče pozitivni maksimum iz negativnog ludila. Znači, definitivno sa Miljanom niko normalan ne bi mogao da izađe na kraj, a da ne poludi, tako da se Marija odlično drži. Jako mi je krivo što su bolesni, ali ona je jaka i izboriće se. Ona se baš bori, naravno, ima i ona padove, radila je neke stvari koje se meni nisu dopale tipa pljuvanje deteta u lice, svoje dete se ne pljuje, ali opet razumem je. To je bio trenutak očaja, ipak je nju Miljana tada dovela do nervnog sloma.

Rekla si da je Miki pica s trista lica, zašto se naš narod kači za takve likove i obezbeđuje im mesto u medijima?

– Miki je pica sa 600 lica, a ne sa tri. Pokvareština, agresivac, jedva čekam da leti napolje jer gledam kako puca sa živcima. Ne može on više ni da krije koliko je bedan i pokvaren. A narod se kači za njega jer danas nije zabavno biti normalan. Ja to gledam sa svoje sfere i strane, dok sam bila samo, pod navodnicima, reprezentativac Srbije sa 40 internacionalnih medalja uopšte nisam bila zanimljiva. Kome je zanimljiva Ljuba koja trenira, ide u školu, uči i vaspitava decu, radi… A kad sam postala zabavna preko TV-a, onda su me zapazili jer su videli koliko sam i drčna, i pravična… Psujem jer jedino tako mogu da objasnim neke stvari, tada sam postala i te kako interesantna, a pošto sam i inteligentna i obrazovana, umela sam to da prenesem na narod na pravi način. Kroz to sam promovisala i posao, tako da sam ispromovisala i sebe, i svoj program i dospela u sam svetski vrh.

Nedavno si ostala bez oca za kojeg si bila jako vezana, kako se nosiš sa tim gubitkom?

– Sa gubitkom dragog roditelja niko se nikad neće izboriti, niti ćemo moći da se nosimo s tim, samo možemo da skrivamo koliko patimo i kako se osećamo. Moj tata je bio moja najvoljenija figura, kao i baka, njegova mama. Nema dana da ih ne pomenem, oni su me formirali i odredili mi životni put koji je posut laticama koje vode do uspeha, ali posuti trnjem jer se do svega stiže radom. Oni su u mene usadili najkvalitetnije osobine i podarili mi znanje koje mi je pojednostavilo život. Lečim se tako što svaki dan pričam o tati i baki.

I Aleks je vezana za oca i održava s njim kontakt. Da li ti to smeta s obzirom na tvoj odnos sa bivšim mužem?

– Njen odnos sa ocem, ja i dalje imam isto protiv jer je on odvratan čovek, jako loš i pakostan. Vidim kako on utiče na nju, a onda i na unuku Magdalenu. Priča joj gluposti i truje mozak, ja sam i te kako protiv toga, ali svako sebi bira društvo i radi kako hoće.

Svi znaju da je varao u poslu fitnes trenera, mogao je nekog da ugrozi i životno David Dragojević radi kao lični trener, ima li on adekvatnu kvalifikaciju za to? Da li si to uopšte ispratila?

– Ko to beše?! A da, to je onaj prevarant koji laže ljude. Nema školu, nema uspeh u sportu, baš ništa… Strogo je zabranjeno baviti se tim lažnim predstavljanjem jer je zanimanje nutricioniste i ličnog trenera jako povezano sa zdravljem, a to nije za zezanje, može tako nekog i životno da ugrozi. Koliko znam, valjda sad pere kola na poziv, pozoveš ga, pa on dođe i pere ti kola pred kućom jer mu je sigurno propala prevara. Ne radi samo on to, ima još polujavnih ličnosti koji mi kradu ideje i kopiraju me, ali džaba jer sam ja jedinstvena pošto imam nagradu za životno delo Istorijski rezultati republike Srbije, a to nemaju ni veliki sportisti, a kamoli neke prišipetlje i prevaranti. Jedna je Ljuba Pantović

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ