milica kemez
Scandal

2 октобра, 2021 20:00

SCANDAL! Intervju! Milica Kemez: „Filip Đukić nije MOJA GREŠKA!”

Samo za SCANDAL! Milica Kemez otkriva istinu o vezi sa Borom, priča o planovima za budućnost i ne krije ko je sve razočarao od zadrugara.

Kako napreduje modna linija?

Imam u planu da prvu kolekciju izbacim krajem godine, tačnije pred doček Nove godine jer kreiram haljine za najluđu noć.

Milica Kemez o ljubavi

Da li si sredila sve potrebno za izgradnju montažne kuće?

Nažalost, nisam još uvek sredila ništa oko toga. Malo je komplikovanije nego što sam mislila. Ljudi misle da sam zaradila ogromnu svotu novca u rijalitiju i da mogu da biram gde ću i kako ću, ali ne znaju kolika je cena zemljišta. Sve je skuplje zbog situacije u zemlji, a i sada se više grade zgrade, pa je teško naći plac za kuću, ali radim na tome i nadam se da ću naći uskoro i plac.

milica kemez intervju

Hoćeš li u toj kući živeti sa sestrom?

Naravno, zašto da ne. Ja bih baš volela da ona živi sa mnom, neće sigurno da plaća kiriju pored rođene sestre koja ima kuću.

Kako se vas dve sada slažete, jeste li rešile probleme?

Naravno, sve smo, Bogu hvala, rešile. Kad su sestrinski odnosi u pitanju, tu ne postoje problemi.

Kako ljubav?

Ljubav… Sve je isto kao što ste gledali prethodnih godinu i po dana… Ali verujem da će biti bolje i da će se neke stvari konačno biti drugačije.

bora santana i milica kemez

U kakvim si odnosima sa Borom?

Sa Borom je… Mi variramo stalno, gore-dole, gore-dole. Svakako verujem da ćemo naći zajednički jezik i da ćemo naći sreću, da li na istoj ili različitoj adresi, meni je svejedno, bitno mi je da nađe i on svoju sreću, a čak i ako to nisam ja, želim mu sve najbolje od srca!

U intervjuu za Scandal! je rekao da mu je jedino bitno da si srećna i uspešna, bila s njim ili ne. Izgleda da te ipak voli?

Ljubav između nas definitivno postoji, ali postoje i prepreke i spletke koje su nam trajno narušile odnos. Neke stvari ne mogu tako lako da se reše…

Kako ti se čine novi zadrugari?

Svi su jako, jako zanimljivi, samo ću to reći.

Ko se u startu izdvojio kao zanimljiv?

Deniz, definitivno!

 Da li je Nadica zaslužila pobedu prošle sezone? 

Svako ko je pobedio, to je zaslužio, e sad… Iz kog razloga i kako, nije na meni da sudim, o tome sudi narod. Ja sam za sebe pobednik! Bez obzira na sve…

Milica Kemez o Zadruzi

Da li si ti očekivala da ćeš biti druga?

Više ništa u životu ne očekujem, ali se nadam. Radim dosta i dobro, i nadam se dobrom. Kako sam sejala, tako i žanjem.

 Kako se sada slažeš sa Rialdom?

U super smo odnosima, ona je jedina koju sam za dve sezone rijalitija uvredila. Mnogo mi je žao zbog toga, da li sam ja govorila svoje mišljenje ili činjenice, uglavnom, nisam se služila time da nekog povredim.

 Šta kažeš za njen i Kenanov raskid?

Ne verujem da je to trajno, ali i ako jeste, verujem da je za njihovo dobro.

 Ko te od zadrugara razočarao?

Niko me nije specijalno ni očarao da bi me razočarao. Manje više, svi su me izdali unutra, ništa me oko njih ne dotiče.

Jel Maja zaista volela Janjuša ili je sve bila laž?

Ako Ermina zaista ima dokaze da je ona u stvari bila devojka koja je imala priču sa Carem, a mene su svi napadali, pa sam tamo plakala i raspadala se… Ako je to tačno, a ona je sve vreme ćutala, ja sam zaista u šoku i nemam šta da dodam više o tome.

Da li si sebi oprostila Filipa Đukića?

Nemam šta ja tu sebi da oprostim, samo sam htela sebi da oprostim to što sam sebi dozvolila da imam odnose bez obzira što je to normalna stvar i što se to dešava. Mi smo i pre toga ušli u neku vezu i jedino ne mogu sebi da oprostim što sam imala takve odnose javno, eto to je sve što se njega tiče. Nije on bio moja greška, nego taj odnos na javnoj televiziji!

zorica markovic

I za kraj nam reci kakvi su ti poslovni a kakvi privatni planovi za dalje? Ima li Bore u tvojim planovima?

Radim na knjizi, pišem, kreiram, šijem, dizajniram, radim u jednom salonu u Beogradu. Iznajmila sam prostor u Beogradu, svakako se nadam i nekim ozbiljnijim poslovnim planovima i nekim saradnjama i verujem da će sve biti kako treba.

Čuješ li se sa Zoricom Marković, kaže da će sa Cecom po pola da ti kupi plac za kuću?

Neće mi niko kupiti plac, nemam te informacije. Niko mi ništa ne poklanja, niti tražim da mi neko nešto pokloni. Čujem se redovno sa Zoricom, ona ima mnogo kontakata i preko toga može da mi pomogne i posavetuje me. Danas je informacija skupa stvar, i to je sve.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL/RAJKO RISTIC/INSTAGRAM PRINTSCREEN