Seka Aleksić
Scandal

24 Februar, 2021 10:02

Seka Aleksić OPREMILA dom! Novi kutak za uživanje PLATILA 10000 evra!

Pevačica Seka Aleksić je u svom domu u Staroj Pazovi naparavila novi kutak za uživanje, ugradila je saunu, koju je prema pisanju medija platila 10 hiljada evra. Seka je podelila sliku iz saune, a nešto ranije na Instagramu je podelila sliku sa majstorima koji su joj ugradili saunu. Seka je poznata kao prava domaćica, pa majstore nije pustila bez kafice, ipak su joj oni omogućili da uživa sa celom porodicom u sauni.

Novi kutak za uživanje platila 10000 evra

Samo jedan korak i moji trenuci hedonizma, relaksacije i odmora kod kuće započinju… Provedeni su u novopostavljenoj sauni. Da bih otišla od svakodnevne buke i stresa nije potrebo da odem daleko… Tu, nadomak želje odmah mi se nalazi i sauna a za ulaz je potrebna jedino hladna glava… Dobrobiti saune uveliko su poznati a pored redukcije stresa samo neki od njih su povećanje imunološkog sistem i otpornoati na viruse i bakterije, poboljšanje cirkulacije, umanjenje rizika od kardiovaskularnih oboljenja, sagorevanje kalorija, izbacivanje toksina iz organizma, opuštanje mišića... Kod mene je ugrađena kombinovana sauna – spoj finske i bio saune. Omogućili su mi da u toplini svog doma i u krugu najmilijih provedem najtoplije trenutke sa zdravstvenim benefitima. – napisla je Seka na svom Instagram profilu uz sliku iz saune.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Prema pisanju medija, Seka već dugo razmišlja o ovom potezu, a na kraju se odlučila za saunu srednje veličine, koja je napravljena od najfinijih materijala, piše „Alo!“

Već godinama Seka vodi računa o svom fizičkom izgledu i zdravlju. Budući da je odavno napravila teretanu u svom domu, dugo se razmišljala da ugradi i saunu, zbog svih prednosti koje ima za zdravlje. Nedavno se odlučila i da svoje planove realizuje – rekao je za „Alo!“ izvor blizak pevačici, prenosi Blic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Seka se odlučila za saunu dimenzija 2x2m2 u koju mogu da stanu četiri osobe, koliko članova broji njena porodica – ispričao je izvor za gorepomenuti list i istakao da pevačica nije štedela novac za svoj spa kutak, prenosi Blic.rs.

Zahtevala je da bude napravljena od najskupljeg drveta, nemačku opremu, profesionalna vrata… To što je Seka tražila, stajalo je 10.000 evra, ali njoj cena nije predstavljala nikakav problem. Odmah je firmi koja joj je ugradila saunu isplatila avans, a nedavno je dobila gotov proizvod. Sama izrada trajala je oko mesec dana.

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN