istina o seki
Scandal

4 Aprila, 2021 14:00

Seka Aleksić otkrila: „Čudesno ulje mi je POMOGLO da ZATRUDNIM!”

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Seka Aleksić polako se priprema za treće dete. Ona i Veljko žele da imaju petoro dece, a kako bi otišla na vantelesnu oplodnju, pevačica je uveliko započela sa strogim postom i molitvama jer je sigurna da je njena iskrena vera u Boga učinila čudo, te da zahvaljujući tome ima dva zdrava sina.

Seka Aleksić otkrila šta joj je pomoglo da zatrudni!

Inače, Seka je i sama objasnila šta joj je pomoglo da ostane u drugom stanju, a svima je poznato koliko se mučila i koliko je dugo čekala da postane blagoslovena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Moj put ka potomstvu nije bio lak. Suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dete. Imala sam tri vantelesne oplodnje. Prve dve su bile bezuspešne, a tek treća je uspela. Kada smo se odlučili za treću vantelesnu oplodnju, po savetu svog duhovnika oca Nikole, i na predlog sveštenika Ace počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija. Otac Aca je bio na ostrvu Egina u Grčkoj i doneo je to ulje Svetog Nektarija. Veljko i ja smo ga dobili i pili – izjavila je Seka za Scandal! i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Ulje Svetog Nektarija ne može da se koristi bez blagoslova! Postoje i pravila kada se i kako pije, koliko kapi se uzima. Važno je da kada žena to popije, ode i pričesti se. Tek posle svega toga odlazi na proces vantelesne oplodnje. Veljko i ja smo sve ispoštovali. Kada sam se pričestila, otišla sam na vantelesnu i, hvala Bogu, rodio se moj Jakov. Nakon toga sam ponovo išla na vantelesnu oplodnju i postali smo roditelji našeg Jovana. Bog će dati da imamo još dece. Ljudi koji veruju, znaju i ko je Sveti Nektarije i koliki je čudotvorac, a ja iskreno želim da rodim i devojčicu – dodala je Seka.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ