svet

May 19, 2020 14:00

By

Seka Aleksić RAZOTKRIVANJE! Prvi muž ZATVORENIK, napustila ga posle OPTUŽBE!

7 STVARI IZ ŽIVOTA SEKE ALEKSIĆ KOJE NISTE ZNALI

Prvi muž zatvorenik
Za prvog muža Seka se udala sa 19 godina, a posle godinu dana se i razvela. Dušan Vasilić je svojevremeno izdržavao zatvorsku kaznu zbog trgovine drogom, a nakon razvoda, optuživao je Seku da mu duguje 40.000 evra koje je uložio u njenu karijeru i CD, a ona ga je posle napustila.

Ćelava
Pre devet godina od dugokose brinete preko noći postala je ćelava. Seka se na ovaj korak odlučila nakon boravka u Gani jer je bila inspirisana njihovim javnim ličnostima koje su mahom bile bez kose.

https://www.instagram.com/p/B9UirBCHWJ-/

Pravo ime
Seka potiče iz mešovite porodice. Otac joj je Srbin Milorad, a majka Bošnjakinja Ibraima. Rodom je iz Zvornika, tačnije iz Karanfil mahale. Otkada se pojavila na javnoj sceni, spekuliše se da je njeno pravo ime Zuhra, ali ona to nikad nije potvrdila.

PROČITAJTE JOŠ: Severina u Zagrebu već MESEC dana! Igor spremio papire za RAZVOD!

PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić OTKAZALA stan! PRESELILA se u Radince!

PROČITAJTE JOŠ: FASHION POLICE! SUDAR Dragane Mirković i Jovane Joksimović!

Modna kolekcija
Nakon što je 2007. godine objavila album pod nazivom Kraljica, Seka je dizajnirala modnu kolekciju Queen, a dve godine pre toga lansirala je modnu liniju Rich Bich. Biznis nije išao kako je zamislila, pa nakon toga više nije eksperimentisala sa modom.

Frizerka
Seka je upisala srednju poljoprivrednu školu, koju je napustila zbog loše materijalne situacije u kojoj se porodica nalazila, pa je sa 15 godina počela da peva po kafanama. Da bi udovoljila majci, koja se protivila njenom pozivu, upisala je srednju frizersku školu, koju je i završila.

Nemaština
Iako mnogima Sekin život izgleda idilično, njen put bio je trnovit. Imala je jako teško detinjstvo, koje je obeležio rat u Bosni, strahovi i velika nemaština, pa je sa majkom i bratom Nedžadom pobegla u Srbiju. Svi su spavali u jednoj sobi na strunjačama koje im je škola dala, nisu imali osnovno za život, a nekad ni šta da jedu.

https://www.instagram.com/p/B_8GerPHOe1/

Muž joj bio obezbeđenje
Veljko Piljkić, profesionalni sportista, godinama je živeo u Švajcarskoj dok ga Seka nije unajmila kao lično obezbeđenje. Ali, on je osvojio njeno srce. Ubrzo su počeli zajedno da žive, a venčali su se 2010. godine. Nakon vanmaterične trudnoće i spontanog pobačaja,Veljko i Seka su uspeli vantelesnom oplodnjom da dobiju sina Jakova, a ove godine i Jovana.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET i INSTAGRAM