Razlika u godinama između Seke Aleksić i Veljka
Svet

April 23, 2023 18:45

By

U 42. godini Seka ostvarila sve: Nakon odluke da odustanu od treće vantelesne, objavila sliku bebe FOTO

Seka Aleksić rođendan proslavlja u krugu porodice

Pevačica Seka Aleksić danas je oduvala sa torte 42 svećice i zamislila neke posebne želje. Iako naizgled se čini da je sve snove ostvarila kada je postala mama dvojice dečaka, Jakova i Jovana, folkerka ne krije da je poželela uskoro da dobije i ćerku, međutim u ovom trenutku odustala je od vantelesne oplodnje zbog profesionalnih obaveza koje ima.

Pročitajte: Kada se pojavila niko je nije prepoznao – Seka Aleksić ostala bez kose FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Suprug Veljko i sinovi pripremili su joj iznenađenje rano ujutru, a nestrpljivi dečaci otpevali su rođendansku pesmu mami i ubrzo ugasili svećice sa torte trkajući se ko će prvi to uraditi. Pevačica je podelila delić atmosfere iz porodičnog doma u Staroj Pazovi, a kako se moglo videti po slikama i snimcima nije skidala osmeh sa lica.

Pročitajte: Osmehom je sve vešto prikrivala – Seka Aleksić grca u suzama, prilaznala da je žrtva nasilja u porodici

Seka Aleksić rođendan

Instagram

Celog dana telefon popularne muzičke zvezde ne prestaje da zvoni a porodica i prijatelji su joj uputili niz najlepših želja, neke su je posebno pogodile. Naime, pevačicina bliska prijateljica podelila je fotografiju na kojoj je ona u naručju drži bebu i tako joj čestitala divan dan. Po izrazu Sekinog lica dok drži malenog dečaka svi su prokomentarisali da je sada pravo vreme za treću bebu a mnogi su joj poželeli da to do 43. rođendana i ostvari.

Pročitajte: Seka Aleksić i Veljko Piljikić nakon 13 godina sporazumno odlučili da je kraj

Seka Aleksić rođendan

Instagram

Seka Aleksić rođendan će ove godine proslaviti u krugu najmilijih, te su njeni fanovi veoma tužni što neće biti već tradicionalnog koncerta u Štark areni, ali kako se šuška folk diva priprema neka iznenađenja te nije isključeno da će uskoro opet zablistati u najvećoj hali u regionu.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images