Seka Aleksić
Svet

7 Januara, 2021 14:00

Seka se MOLI za PETORO DECE! „Sve STIŽE OD BOGA!“

Seka u molitvama pronašla duševni mir i svaki dan se zahvaljuje Bogu za decu koju joj je podario

Seka Aleksić je svakog Božića u posebnom duševnom stanju. Radost zbog Božića je pomešana sa tugom zbog gubitka oca. Naime, otac Seke Aleksić je pre četiri godine preminuo baš na Badnji dan.

Seka Aleksić venac na glavi

Seka veruje da su joj molitve pomogle

Seka se tada, pre četiri godine dirljivim rečima oprostila od svog oca. No, njene koleginice su zabrinute za pevačicu i čude se tome što je postala gotovo opsednuta religijom. Magazin SVET GOSSIP prenosi reči njene koleginice koja je insistirala na anonimnosti jer ne želi da joj se zamera.

PROČITAJTE JOŠ: Seka Aleksić preuredila kuću za proslavu Božića

– Stalno čita Bibliju i crkvene knjige. Moli se, ceo zid u kući je napunila ikonama, ide na liturgije, obilazi manastire… Žena se potpuno promenila. Veljko je u tome podržava jer vidi da je našla svoj mir. Oni su se sedam godina borili da dobiju dete i ona veruje da su joj molitve pomogle – kaže izvor i dodaje da Seka želi petoro dece.

Seka Aleksić 21 instagram

Seka: „Ne možemo tražiti od Boga, a da zauzvrat ništa ne damo“

– Ne smatram da bi moj život bio promašen da mi nisu uspele vantelesne oplodnje. Sve stiže od Boga, pa tako i ta iskušenja. Ako čovek zna da ih prepozna, blago njemu, a ako ne zna, teško njemu. Kao hrišćanka smatram da neke stvari moramo promeniti i obratiti se na pravu adresu, a to je molitva, pričest, ispovest. To je osnovno što čovek mora da uradi da bi mu se desile lepe stvari i da bi dobio ono što zaslužuje. Ne možemo od Boga tražiti neke stvari, a da zauzvrat ništa ne damo. Sa Bogom ne postoji kompromis – objasnila je Seka.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL, INSTAGRAM PRINTSCREEN