selma bajrami
Svet

April 7, 2022 21:05

By

Selma Bajrami se okrenula veri: Pokrila glavu maramom, a telo zakopčala do grla

Selma Bajrami već godinama važi za jednu od najatraktivnijih pevačica u regionu. A, upravo svojim izgledom i pesmom “Kakvo tijelo Selma ima”, atraktivna Bosanka privukla je pažnju publike.

Međutim, iako delimično zahvaljujući izgledu već godinama opstaje u samom estradnom vrhu, Selma je odlučila da svoj izgled potpuno promeni.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Selma Bajrami (@selmabajrami.star)

Selma Bajrami više ne izgleda isto

Naime, lepa Bosnaka se, kako sama tvrdi, okrenula veri i u skladu s onim što propisuju islamski zakoni, pokrila glavu i zakopčala se do grla.

U poslednje vreme sam se posvetila tim nekim duhovnim stvarima i veru intenzivno praktikujem.  Mene je vera ispunila, pomogla mi da sve nedaće saburom prebrodim. Jednostavno, stabilizovala sam se, smirila, imam drugačiji pogled na život, drugačije rezonujem stvari u životu. Nisam više tako inpulsivna, dosta sam stabilnija – kaže Selma Bajrami i nastavlja

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Selma Bajrami (@selmabajrami.star)

Sad će hejteri da kažu: “Okrenula se veri, a radi provokativne fotografije”, to jedno s drugim nema veze. Fotografije i pesme su moj posao, a vera moja privatna stvar. Samo dragi Bog zna ko je kakav i molim se da samo budem što bolji čovek. Ja najbolje znam kakav život živim, zna moja porodica, dušebrižnici me ne interesuju – tvrdi pevačica.

Pročitajte: Muž joj je priredio pakao! Selma Bajrami sa malim detetom završila na ulici

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Selma Bajrami (@selmabajrami.star)

Mesecu Ramazana se posebno radujem, jer volim da spremam iftare, jer ti i takvi momenti su nešto posebno i izuzetno – rekla je ranije za bosanske medije Selma Bajrami.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN