Saobraćajna nesreća Đorđa Davida
Svet

March 11, 2022 13:07

By

Se*s afera trese Grand! Saša Popović u šoku zbog optužbi na račun Đorđa Davida! Evo šta je rekao o svemu!

Izvesna Mirjana Popović, koja se, kako tvrdi, preko onlajn konkursa prijavila na takmičenje Zvezde Granda, ali nije prošla dalje, optužila je Đorđa Davida da joj je slao naprimerene poruke.

Ona je sadržaj istih dostavila redakciji Kurira.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djordje David Nikolic (@djordje_david)

– On je kontaktirao sa mnom preko Instagrama. Razgovarali smo o takmičenju, muzici, dao mi je svoj broj. Pitala sam ga za časove pevanja. Ubrzo mi je slao fotografije, snimke gde se nalazi i šta radi. Nije me zanimalo. Zahtevao je da mu šaljem svoje, ja sam grubo odbila! Videla sam da njegovo ponašanje postaje vrlo bezobrazno, jer je umislio da je nešto bitan i važan. Konstantno mi je slao fotografije, neprimerene poruke, video-snimke i glasovne poruke. Nije mi uopšte bilo jasno šta hoće! Burno sam reagovala. Rekla sam mu da nisam zainteresovana za takve stvari, po godinama može deda da mi bude. Ako mu je već do didi-miđi, neka traži žene od 50 plus, pa njima neka se javlja i šalje gluposti, a ne nama deci – izjavila je Mirjana.

PROČITAJTE: Đorđe David isprozivao Balaševićevu ćerku: “Ne znam zašto se mala, neuspešna ćerka bavi mnome!”

Roker pomenute navode oštro demantuje, tvrdeći da mu pomenuta osoba sve namešta, te da članovi žirija pre svega ne znaju ko su kandidati koji se za takmičenje prijavljuju onlajn, a kamoli njihovo ime i prezime, te telefon ili naloge na društvenim mrežama.

Povodom svega oglasio se i Saša Popović, prvi čovek Grand produkcije.

– Osoba pod imenom i prezimenom Mirjana Popović nikada nije bila kandidat u Zvezdama Granda, niti se putem onlajn audicije prijavila za takmičenje. Ukoliko se pak, pomenuta osoba prijavila pod drugim imenom, onda je reč o lažnom predstavljanju, što se može naknadno utvrditi. A, to automatski dovodi u pitanje istinitost njenih tvrdnji.

Osuđujući svaki vid seksualnog ili bilo kog drugog uznemiravanja, sve ovo napominjem budući da je Đorđe David uzoran suprug i otac, te respektovan član našeg žirija – rekao je Saša i dodao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

U Grand produkciju nikada nije stigla prijava, niti audio, niti video zapis. Možda je pomenuta devojka želela da popuni prijavu, ali je nije uspešno realizovala. Mi u bazi podataka nemamo apsolutno niti jednu Mirjanu Popović, nema prijave, samim tim nema ni odustajanja od takmičenja – izjavio je Saša Popović.

PROČITAJTE: Brutalna tuča u Zadruzi! Dalila nasrnula na Cara! On joj vređao roditelje, čupao je, polivao hemijom…