Sestra Aleksandre i Kristine Kovač
Svet

21 Septembra, 2022 10:18

Nakon smrti majke, Aleksandra joj je pružila sve u životu: Upoznajte Anju, najmlađu ćerku Kornelija Kovača (foto)

Sestra Aleksandre i Kristine Kovač uspešna u svojoj branši

Ćerke Kornelija Bate Kovača, Aleksandru i Kristinu svi znaju zahvaljujući uspehu koji su ostvarile u muzici ali mnogima nije poznato to da one imaju i treću sestru, Anju.

Anja je krenula malo drugačijim putem nego njene sestre i bavi se režijom, a svojevremeno smo imali priliku da je gledamo u popularnoj tinejdžerskoj seriji “Neki novi klinci”, gde je glumila Roki.

Pročitajte: Zauvek tvoje malo Tinče – Kristina Kovač se emotivnim pismom oprostila od oca Kornelija. Tajko moj, izgrli mamu

Foto: Rajko Ristić

Nakon toga je nije bilo na malim ekranima, a iako je planiran nastavak serije, to se nije dogodilo jer je majka sestara Kovač, Spomenka, koja je bila i scenaristkinja serije, umrla.

Anja je tada imala samo 15 godina, a brigu o njoj na sebe je preuzela sestra Aleksandra.

Pročitajte: Rešena, uzbuđena, odlučna i prestravljena – Kristina Kovač na godišnjicu objavila vesti o rastanku

Foto: Instagram

– Kada nas je naša majka Spomenka posle teške bolesti prerano napustila, nisam razmišljala ni trenutak. U potpunosti sam, uz Romanovu bezrezervnu podršku, preuzela brigu o najmlađoj sestri Anji, koja je tada bila tek devojčica, a sada je zrela, fakultetski obrazovana žena koja uspešno radi u svojoj branši, kao asistent režije. Nadam se da sam makar malo uspela da joj nadoknadim nedostatak majke – ispričala je svojevremeno Aleksandra za „Hello!“

Pročitajte: Aleksandra Kovač savetuje kako da se rešite bolova (foto)

Foto: Rajko Ristić


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Objektiv

FOTO: ATA IMAGES