Ana varala Zvezdana
Svet

March 28, 2023 09:11

By

Anina kuma oplela po njenoj porodici: Ovo je sestra Ane Ćurčić koja joj je okrenula leđa

Sestra Ane Ćurčić ne želi da se oglašava u medijima

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, prisutna je u medijima od samog Aninog ulaska u rijaliti, a nedavno je i Ćurčićkina majka izašla u javnost. Međutim, čini se da zadrugarki jedna žena ne pruža podršku, bar Milena tako misli, a to je sestra Ane Ćurčić.

Pročitajte: Zbog Zvezdana je izdala ćerku – Ana priznala da joj ćerka ovo neće oprostiti pa jecala na sav glas 

Sestra Ane Ćurčić

Printscreen

– Imala sam jedan ozbiljan udarac, nisam to očekivala, sad ću to da kažem javno. To je sestra Ane Ćurčić, koja je tri nedelje bila na Tajlandu. To joj je bio godišnji odmor, baš kada je Ana ulazila u rijaliti. Ona se sa Tajlanda oglasila: “Milena, šta ima, šta se dešava?”. Kad je odande došla, pa se zabrinula živa, šta će da radi posle “Zadruge”, Zvezdan će je ubiti!

Pročitajte: Poljubac Ane i Zvezdana naslutio pomirenje – Njena porodica pala u očaj VIDEO 

Sestra Ane Ćurčić

Instagram

– Pa, umesto da sestra sedi kući i češe p**u o trofaznu žicu, ja bih je pozvala ovim putem da se uključi za svoju rođenu sestru. Malo da se ona šunja po televizijama, osim što se žali da ne sme u prodavnicu da ode. Ja idem i u prodavnicu, evo sad sedim u jednoj eminentnoj, beogradskoj kafani. Mrtva sam se razočarala – poručila je Milena i dodala:

Pročitajte: Isplivala ružna prošlost Ane Ćurčić – Sve što je pripisivala Zvezdanu, radila je ona 

Sestra Ane Ćurčić

Printscreen

– Sa Aninom majkom sam ja non-stop u kontaktu. Žena je prihvatila da ode u emisiju “Magazin In”, da neke određene stvari žena iznese, da ne bude da samo ja idem i pričam. Međutim, i tu je dobila pretnju od Anine sestre da prestane da iznosi informacije, da prestane da mi govori ovo i ono. Tamara, sestra Ane Ćurčić, kao da je pala sa banane, zato što me Ana navela kao osobu koja će pričati za nju, ne znam što nju nije navela, kao rođenu sestru.

Pročitajte: Više nije mogla da podnese da gleda kako joj ćerka pati – Majka Ane Ćurčić od očaja doživela moždani udar

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ćurčić (@ana_curcic_official)

– Zaista sam htela da se povučem, al’ pošto se neke žale da ne mogu u market da odu, jer su, je li, prepi**e kosmičke, evo ja idem po televiziji, po novinama, idem svuda na zahtev medija iz cele Srbije, ne na svoj zahtev.

Ana i Tamara su na društvenim mrežama često objavljivale fotografije na kojima se grle i ljube i često upućuju jedna drugoj podršku. Verujemo da i sada sestra Ane Ćurčić zadrugarki pruža podršku, a zašto ne želi da se eksponira u javnosti to samo ona zna.

IZVOR: NPORTAL

FOTO: INSTAGRAM, PRINTSCREEN