Smrt Ksenije Pajčin svet portal svet
Svet

March 18, 2023 15:00

By

Kada genetika i sudbina umešaju prste: Ovo je Mia Pajčin, svi kažu da je kopija sestre Ksenije FOTO

Sestra Ksenije Pajčin je nestvarno lepa devojka

Pre dva dana navršilo se tužnih 13 godina od smrti jedne od najlepših srpskih pevačica, Ksenije Pajčin. Nju je mučki ubio tadašnji partner Filip Kapisoda da bi nakon toga izvršio samoubistvo.

Pročitajte: Poznati detektiv tvrdi, Filip nije ubio Kseniju Pajčin zbog ljubomore – Ovo je razlog njenog ubistva

Sestra Ksenije Pajčin

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Njihova ljubav imala je konstantno uspone i padove, i bili su pravi primer floskule “Od ljubavi do mržnje”. Ali niko nije mogao da pomisli na najgori scenario, koji se desio tog 16. marta 2010. godine u stanu na Vračaru gde su zajedno živeli.

Naime, samo dva dana nakon svirepog ubistva, pevačica je gostovala u jednoj emisiji na Pink televiziji i tom prilikom Kapisoda joj je poklonio buket cveća uletevši u emisiju što je Kseniju dovelo do suza. Tada je delovalo da žive bajku, a istina je bila potpuno drugačija.

Pročitajte: Ovako su se voleli Ksenija Pajčin i Zvezdan Slavnić – Isplivale zajedničke fotografije FOTO

Sestra Ksenije Pajčin

Youtube printscreen

Iza sebe lepa pevačica i igračica ostavila je neutešne roditelje Ljubicu i Miloša i polusestru po ocu, Miu. Iako je bila mala kada je Ksenija nastradala, sestra Ksenije Pajčin čuva uspomenu na nju i svakodnevno je spominje. U jednoj od retkih izjava koje je dala za medije rekla je da se uvek divila pevačici:

Pročitajte: Novi šok detalji svirepog ubistva Ksenije Pajčin – Ključ misterije je u telefonu

Sestra Ksenije Pajčin

Foto: Instagram

‒ Ksenija je bila energična osoba. Ona je mogla sve. Buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom ‒ rekla je Mia kada je pričala o sestri i dodala:

Mnogo sam je volela i divila joj se ‒ izjavila je jednom prilikom Mia, koja je na nadlaktici istetovirala sestrino ime.

Sestra Ksenije Pajčin pevačicina je kopija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M I A (@pajcin_mia)

Iako je razlika među njima bila 20 godina, sestra Ksenije Pajčin uvek će čuvati uspomenu na tragično preminulu pevačicu. Mia će uskoro proslaviti 26. rođendan a po zanimanju je diplomirani ekonomista iako mnogi koji je poznaju kažu da bi mogla da nastavi sestrinim stopama. Čini se da mlađa Pajčinova za sada nema tih afinitita, a ono što je sigurno jeste da u potpunosti liči na Kseniju te pleni lepotom i harizmom gde god da se pojavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M I A (@pajcin_mia)

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images