Sestra Lune Đogani
Svet

April 20, 2023 09:00

By

Istina o Luninoj sestri koju nikad nije upoznala: Evo gde je devojčica koju je porodica Đogani otpisala

Sestra Lune Đogani žali za porodičnim skladom 

Odnosi u porodici Đogani oduvek su veoma intrigantni, a o tome je sad pričala Silvija Đogani, ćerka densera Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić. Ona je priznala da svoju sestru od strica, Lunu Đogani, pobednicu rijalitija “Zadruga 2” – nikada nije upoznala.

Pročitajte Prijatelj Lune i Marka otkrio celu istinu o njihovom razvodu – Ovo je razlog zbog koga ćute o svemu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Silvia Đogani (@djoganisilvia)

Ona kaže da joj je žao što se ne poznaju, ali i da joj se Lunina mlađa sestra Nina nedavno javila kako bi se videle i ostvarile kontakt.

Silvija je otvoreno rekla i da ju je očeva porodica zapostavila nakon razvoda njenih roditelja, ali da se još uvek povremeno viđaju.

Pročitajte Ko je ova žena bleda i s podočnjacima i šta nije u redu s njenim licem – Vesna Đogani šokirala javnost (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Silvia Đogani (@djoganisilvia)

– Ne, nažalost Luna i ja se ne poznajemo. Možda smo se nekada srele negde kao mlađe, ali se ja toga ne sećam. Ko god da me pita za nju, kažem da mi jesmo sestre, ali nemamo taj odnos jer se nikada nismo upoznale, a kamoli družile. Čula sam se skoro sa Ninom na Instagramu, rekla mi da bi volela da se vidimo, da smo sestre, da treba da se družimo. Naravno da sam za to, volela bih i ja to, ali jednostavno do sada nam se putevi nisu ukrstili. Gagija na primer obožavam i redovno ga viđam – kazala je Silvija.

Pročitajte: Umesto razvoda trudnoća – Luna Đogani otkrila pol bebe, Anabela ne krije sreću FOTO

Sestra Lune Đogani

– Mene i sestru Marinelu porodica jeste zapostavila posle razvoda Slađe i Đoleta. Malo su se udaljili. Zbog toga su danas i takvi ti odnosi da se na primer Luna i ja ne poznajemo međusobno. Moj tata ogranizuje ta neka porodična druženja jednom ili dva puta godišnje i tada vidim stričeve i tetke, ako se ne vidimo još nekad u međuvremenu. Kada nemaš taj neki osećaj od starta, onda nemaš potrebu kroz godine da postaješ sa nekim blizak – zaključila je za “Kurir”.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images