Star

14 Oktobra, 2020 23:00

Sestra Majinog verenika u suzama: „Dok moj brat umire u bolovima, Maja se muva sa drugim!“

Maja Marković i Alen Hadrović otkrili su svoja osećanja pred svim zadrugarima, ali ih je većina osudila, piše STAR.

„Mi joj izdržavamo dete dok je ona u rijalitiju!“

Dok se Maja branila da planira da traži poziv sa svojim verenikom Jovicom Putnikovićem koji je nedavno doživeo saobraćajnu nesreću, njegova porodica je u šoku zbog onoga što radi.

– Meni je Joca zabranio da dajem bilo kakve izjave, inače bih vam svašta sada rekla. Moj brat je do prošlog ponedeljka gledao rijaliti, ali je operisao kičmu jer je imao hematom koji mu je pritiskao kičmenu moždinu zbog čega nije osećao noge. Stavili su mu šipku u butnu kost i operisana mu je desna ruka, u kojoj sada ima šinu. Ostala je još operacija leve ruke. Trpi jadan jezive bolove! Zato sam se mnogo iznervirala kada sam čula da Maja hoće poziv sa njim, a on mi je sinoć rekao bolje da sam umro, možete misliti onda kakve bolove trpi. Rekao mi je da ništa ne pričam protiv Maje. On još uvek ne zna za Maju i Alena, nisam mu rekla da ga ne uznemirim, to je strašno – rekla je za STAR Jovičina sestra Nevena i dodala:

– Ja Maju poznajem dobro, oni su godinu dana zajedno, žive zajedno i moj brat Joca gaji njeno dete. Njen bivši muž ne daje nikakvu alimentaciju za dete, Joca izdržava njeno dete, kupuje mu garderobu i čuva ga. Dete je trenutno kod Majinih roditelja. Ona u Zadruzi uopšte ne pominje dete. Sve je ovo čudno. Zato ne možemo da verujemo šta ona radi. Ja joj želim sve najbolje ako ona smatra da je ovo bolje za nju, mislim da samo ovo nije način, čisto zbog Jocinog stanja je mogla malo da ukoči. Pa i da nije povređen, da li bi bilo u redu da se javno sa nekim muvaš u rijalitiju dok ti to verenik gleda – rekla je Nevena, dok Alenov blizak drug kaže da je šokiran njegovim izborom.

– Alenu ne treba takva devojka kakva je Maja. Ako ona javno vara verenika, pa sutra će tako i njega. Najstrašnije od svega je to što ona zna da joj je dečko povređen i da mu život visi o koncu, a tako se ponaša. Ako je pametan, šta će mu takva devojka. Ovo mu je greška, takva mu ne treba u životu, razvedena sa detetom i verenikom – rekao je Alenov drug za STAR.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR