sestra milica dabovic
ŠOK!

21 Juna, 2022 23:00

Milica Dabović prodala sestru, nije ni trepnula: Konačno sam shvatila…

Sestra Milice Dabović imala je svadbu iz snova 

Milica Dabović, naša najproslavljenija košarkašica i uspešna sportistkinja, kako prenosi „Kurir“ uključila se u „Puls Srbije“ gde je prokomentrasila kako je je izgledala svadba njene sestre Ane Dabovićkoje je proteklih dana žiži javnosti.

Pročitajte: Odluka koja će promeniti sve – Milica Dabović strahuje kako će sinu saopštiti teške vesti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Dabovic (@milica.dabovic.13)

– Ne treznim se danas, pošto nisam pila iako sam rekla da hoću. Mnogo sam ponosna na svoju sestru i na Iliju on nam je zet. Juče je sve proteklo prelepo. Ja sam prvi put prisustvovala i jednom devojačkom. Tom kupovinom mlade sam bila oduševljena, oborili su me sa nogu kako je sve to proteklo. Crkva, slavlje, restoran i ljudi. Bilo je oko 12 košarkašica prisutno, dosta prijatelja i i rodbine. Saša Matić je pevao i puno mi je srce. Sada smo na plaži i odmaramo. Shvatila sam da nema ništa lepše od ljubavi – rekla je košarkašica.

Pročitajte: Milica Dabović otkrila ko je žena koja joj je uništila život

Voditelja Ivana Gajića interesovalo je za koliko je prodala sestru.

– Nisam je ja prodavala, to je tajna. Moram ti priznati da nije bilo malo para. Mnogo Ana košta, a da sam ja u pitanju to bi sigurno bilo drugačije – rekla je košarkašica.

Svadba za pamćenje

Podsetimo se, poznata košarkašica Ana Dabović udala se za vaterpolistu Iliju Mustura a venčanje održano je pred desetinama zvanica. Kako su prenosili domaći mediji a kako smo videli i an društvenim mrežama, ceremoniji je prethodila velika povorka automobila sa istaknutom srpskom zastavom. U prelepom Herceg Novom, od ranog jutra u domu Dabovićevih vladalo je slavljeničko raspoloženje a među najglasnijima i najsrećnijima našla se Anina sestra Milica Dabović. Prilikom svega što je prethodilo ceremoniji kao i svega nakon nje strogo su poštovani tradicionalni crnogorski i srpski običaji a delovi toga zabeleženi su na društvenim mrežama.

Pročitajte: Ko je zgodni vaterpolista za kojeg se verila Ana Dabović: Otkrivamo nepoznate detalje o kršnom Crnogorcu Iliji Musturu (FOTO)

Foto: Instagram Screenshot

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Rajko Ristić