Svađa sestara Edite i Indi Aradinović
Svet

March 25, 2023 17:30

By

Ujedinjene u bolu: Pomirile se Indi i Edita, to je bila jedina želja bolesne majke

Sestre Aradinović zakopale ratne sekire

Za pevačicu Indi Aradinović prethodnih nekoliko meseci bili su i više nego turbulentni. U oktobru prethodne godine stala je na ludi kamen sa partnerom srpskog porekla koji živi i radi u Danskoj. Iako je delovalo da je konačno pronašla sreću u ljubavi, samo nekoliko meseci nakon intimnog venčanja usledio je krah braka.

Pročitajte: Indi i Edita se potukle nasred ulice – Majka ih jedva razdvojila, kamere sve zabeležile VIDEO

Sestre Aradinović

Foto: Dragan Petrović by FVS weddings

Kako je ona navela, on je tri meseca nakon venčanja potpisao papire za razvod braka dok je ona pokušala da sačuva zajednicu. Kada je shvatila da to nikuda ne vodi, i ona je stavila paraf na dokumenta i ponovo postala slobodna žena. Nakon razvoda, usledio je novi šok – pukao joj je silikon u grudima pa je morala da se podvrgne hitnoj operaciji kako bi sačuvala zdravlje.

Pročitajte: Indi brutalno isprozivala bivšeg muža – U oktobru su se venčali, a sada je u toku brakorazvodna parnica FOTO

Sestre Aradinović

Rajko Ristić

Sada se uspešno oporavlja, čeka je još jedna intervencija, a ono što javnost najviše zanima jeste u kakvim je odnosima sa mlađom sestrom Editom sa kojom se nedavno potukla ispred zgrade u kojoj živi njihova majka Florija.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Ata images