Severina i Igor
Scandal

27 Decembra, 2020 11:01

Severina i Igor! POMIRENJE NA BOŽIĆ?

Severina i Igor pomirenje na Božić? Objave na instagramu ih otkrile!

Severina božićne praznike provodi sa sinom Aleksandrom, a nakon dužeg vremena na Instagramu se oglasio i Igor Kojić. I to dan nakon Severinine objave. Igor je objavio fotografiju iz aviona te otkrio da danas putuje, no nije otkrio gde.

Igor Kojić snimak iz aviona

„Zima dolazi“, dodao je uz fotografiju snežnih planinskih vrhova. Nedugo nakon njega na Instagramu se ponovno oglasila i Severina. Objavila je video s jednog snimanja na kojem je pozirala i plesala ispred velike jelke, te dodala jednu od najpopularnijih božićnih pjesama. Veliki hit Maraje Keri „All I Want For Christmas Is You.

Severina igra ispred jelke

Seve peva sve što želim za Božić si ti!

Da podsetimo, Severina je juče objavila kratku božićnu čestitku u kojoj je otkrila da praznike provodi sa sinom.
– Sinoć kad smo išli spavati, samo je prošaptao: ‘Ti si najbolja mama na svetu…’ Sretan Božić svima“ –  napisala je.
Već se dugo šuška o navodnim problemima u braku Severine i Igora Kojića, a par zajedno nije viđen već mesecima. Severina je leto provela na hrvatskoj obali, dok je Igor većinu vremena na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz Srbije.

Seve je prvih mesec dana pandemije provela u kući Kojića

Severina je mesec dana na početku pandemije provela u porodičnoj kući Kojića, a nakon toga se vratila u Hrvatsku, dok je Igor ostao u Srbiji. Otada supružnici nisu viđeni zajedno u javnosti, a jedno vreme nisu se ni međusobno pratili na Instagramu.
Već neko vreme članovi porodice Kojić, te njihovi porodični prijatelji sa estrade ne prate Severinu, no Igor je trenutno i dalje jedina osoba koju pevačica prati na Instagramu, a ona je među tri profila koje on prati.

Keba Olja Severina Igor

Seve i Igor su odrasli ljudi, valjda znaju šta rade, rekao je Keba

Mediji su više puta pokušavali da saznaju šta se događa u njihovom braku te su kontaktirali Igorovog oca Dragana Kojića Kebu.
Iako na prvu nije htio komentarisati odnos Igora i Severine, ipak je popustio pred pritiskom novinara.
– Ne znam gde su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvek su i znali, šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade – rekao je nevoljno.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL, DRAGAN GAJIĆ/STAR i INSTAGRAM