Severina i Miloš Biković zajedno
Svet

20 Maja, 2022 16:02

Ljubav i energija zbog koje se trese region: Severina i Miloš Biković zajedno!

Severina i Miloš Biković zajedno pomeraju granice

Da je Severina Vučković prava dama od stila a Miloš Biković izuzetan džentlmen, svedoči i video koji je danas isplivao na „Instagramu“. Između poznatog glumca i Seve vladala je neopisiva energija koja je po sudeći po svemu, „zarazila“ i sve ostale.

Pročitajte: Severina iskrena do srži: Sa sinovim pubertetom ću lako, ali kako ću sa pubertetlijom koji me vucara po sudu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina i Miloš Biković zajedno – Neverovatan spoj energije i talenta

Njih dvoje sjajno su se zabavljali na jednom snimanju, a tom prilikom sve je oduševio i Milošev stav prema najpopularnijij hrvatskoj pevačici. Na decentnost i odmerenost koju je pokazao Miloš, pala bi svaka dama a Seve se, kao i uvek šarmantno smeškala zbog čega je inače i omiljena među muškom populacijom. Pratioci su takođe bili oduševljeni ovim spojem, a jedan komentar ispod video snimka sve je nasmejao:

Pročitajte: Više nije tajna: Ovako Miloš Biković zaista izgleda, fanovi u čudu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Miloše, čuvaj se! Ona je žena srcelomka – glasio je simpatičan savet upućen šarmatnom glumcu.

Severina, inače, nikada nije krila oduševljenje mlađanim glumcem, a kako je o njemu govorila, svojevremeno je otkrio i izvor blizak pevačici:

– Seve je fan Miloša Bikovića i s velikom pažnjom prati sve što on radi. Kao glumac dopao joj se u filmovima „Montevideo, bog te video“, a za zgodnim Marašom u ostvarenju „Južni vetar“ je potpuno odlepila –  rekao je navodno pomenuti izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram