Severina
Scandal

26 Juna, 2021 14:00

Severina imala nervni slom! Evo šta se desilo posle pljačke u Zagrebu!

Nije joj lako!

Nakon što su joj razbojnici upali u stan u centru Zagreba i odneli sve vredne stvari koje je tu imala, Severina Kojić doživela je nervni slom! U trenutku kada su joj javili za pljačku, Seve je bila na odmoru na Maldivima, pa joj je sve preselo, ali joj se brzo našla jedna osoboa koja je jedino uspela da je smiri!

Evo ko je jedva uspeo da je smiri i uteši

Severina

Severini je pozlilo kada je saznala za pljačku! Njoj inače nije toliko teško palo što je ostala bez vrednog nakita koji su lopovi odneli, koliko se potresla jer su vandali u stanu zatekli njenu spremačicu i vezali je – objašnjava nam izvor za SCANDAL! i dodaje:

Pročitajte: Severina setom provokativnih fotki napravila pometnju, svi misle da je to zbog Igora?!

Severina

Tri dana nakon pljačke pojavila u Dubrovniku na jednoj reviji gde je zablistala u belom odelu

To je najviše potreslo jer nije bila u blizini da pomogne ženi i nađe joj se, pa je satima plakala na sav glas. Jedino je uspela da je smiri njena mama Ana s kojom je bila na vezi. Objasnila joj je da je spremačica dobro i da nije povređena, a da za materijalnu štetu ne brine, jer se to sve ponovo stekne i zaradi, pa se Seve nekako stabilizovala. Za nakit je nju baš briga, a to je dokazala jer se samo tri dana nakon pljačke pojavila u Dubrovniku na jednoj reviji gde je zablistala u belom odelu – zaključio je naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ