Severina
Scandal

15 Aprila, 2021 23:00

Severina ISKRENA o snimku sa broda: „Kada je ona STVAR imla veze sa MORALOM”

Pevačica Severina do sada nije javno komentarisla skandal iz 2004. godine kada je u javnost isplivao njen intimni snimak. Međutim, sada Seve sa osmehom govori o „ljuljanju” na brodu.

Seve iskrena!

Severina kaže da joj tada to bio ogroman šok, a da je sada to skorz iza nje. Ona dalje navodi na koji način su joj prijatelji, ali i majka svojevremeno davali podršku:

Ali moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: ‘Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze sa moralom? Ko je to izmislio?’ Peki me je tad nazvao da me nasmeje i rekao: ‘Pa ne možeš snimiti sve u jednom kadru. Trebala si da raskadriraš…’ Arsen Dedić je pak krenuo telefonski razgovor na način: ‘Kolegice, čujem da vam treba filmska muzika?’ Majka je bila najpreciznija, rekla je: ‘Ajde, ćerko, jednom ćemo se tome smejati’. I smejemo se danas – rekla je ona, piše Kurir.rs.

Ipak, ovaj događaj joj nije oduvek bio smešan.

Ali tad nisam šest meseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti – rekla je pevačica, piše Kurir.rs.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL