svet

20 Marta, 2020 16:00

„Severina je porodični nasilnik!“ Nakon prozivki Milana Popovića, oglasio se Igor Kojić! Stao u odbranu supruge!

Severina Kojić je pre nekoliko dana objavila snimak koji je nastao ispred zgrade u kojoj žive njen bivši muž Milan Popović i njihov maloletni sin. Zbog pandemije korona virusa njih dvojica su u samoizolaciji, te pevačica nije u prilici da vidi svog sina.

Ovaj snimak je naišao na veliki odjek u javnosti, a povodom svega oglasio se i Milan, koji je Severinu nazvao „porodičnim nasilnikom“, zbog čega je odmah reagovao i njen sadašnji suprug Igor Kojić i stao u pevačicinu zaštitu.

“Gagi je krvnički udarao Anabelu po licu, jedva smo ga odvojili od nje!” – Ivan Gavrilović otkrio šta se desilo pre 20 godina!

IMAM DVE ĆERKE, NIKAD NE BIH NA TO PRISTALA: Slađa Delibašić ŠOKIRALA izjavom o Luni (VIDEO)

“Posle narko-žurke doveo si joj devojku od 15 godina u stan!” Anabela iznela ŠOK detalje iz Gagijevog života!

– Ja sam Severinu na vreme obavestio da smo sin i ja u izolaciji. Međutim, ona je u svom karakterističnom duhu porodičnog nasilnika upravo tako, na silu, pokušala da ostvari neko svoje pravo. Kada joj to nije uspelo, onda je kao po običaju u pomoć pozvala javnost i krenula da manipuliše tako što plasira laži i netačne informacije, s namerom da unizi oca svog deteta koji vodi računa o zdravlju našeg sina. To bi svakom roditelju trebalo da bude na prvom mestu. Nadam se da će što pre shvatiti da bahatim ponašanjem ne može ništa da postigne, već da treba da počne da se ponaša odgovorno, civilizovano i vaspitano – izjavio je Popović za Pink.rs

Igor je odmah reagovao putem svog Instagram profila, te je odgovorio Milanu na optužbe.

View this post on Instagram

Ovaj čovek po ko zna koji put izmišlja priče i plasira ih u medije ne bi li tako diskreditovao moju suprugu kao ženu i kao majku, učinio je konfliktnom i bahatom osobom da ne kažem nešto gore. Prava istina je da smo supruga i ja ušli u Srbiju 12.03. Iz Hrvatske (ne iz Švajcarske). Vanredno stanje i mere izolacije su uvedene od 16.03. Jedina je istina da ovaj čovek nije hteo da preda dete njegovoj majci na 5 sati druženja, nakon što ga nije videla punih 5 dana, a svega 10ak puta u zadnja 4 meseca. Proglasio je samoizolaciju prijavio nadležnim organima sebe i moju suprugu kako bi tako izolovao dete od majke, a ne od korone. Pa kakav to čovek moraš da budeš da u ovo vreme kada treba da budemo zajedno i podrška jedni drugima koristi situaciju za lične potrebe blaćenja druge osobe što privatno što putem medija i to majku svog deteta… To ne rade ljudi, to ne rade životinje, to rade samo duboko nesrećni ljudi.

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

– Ovaj čovek po ko zna koji put izmišlja priče i plasira ih u medije ne bi li tako diskreditovao moju suprugu kao ženu i kao majku, učinio je konfliktnom i bahatom osobom, da ne kažem nešto gore. Prava istina je da smo supruga i ja ušli u Srbiju 12.03. iz Hrvatske (ne iz Švajcarske). Vanredno stanje i mere izolacije su uvedene od 16.03. Jedina je istina da ovaj čovek nije hteo da preda dete njegovoj majci na 5 sati druženja, nakon što ga nije videla punih 5 dana, a svega desetak puta u zadnja 4 meseca. Proglasio je samoizolaciju prijavio nadležnim organima sebe i moju suprugu kako bi tako izolovao dete od majke, a ne od korone. Pa kakav to čovek moraš da budeš da u ovo vreme kada treba da budemo zajedno i podrška jedni drugima koristi situaciju za lične potrebe blaćenja druge osobe, što privatno, što putem medija i to majku svog deteta… To ne rade ljudi, to ne rade životinje, to rade samo duboko nesrećni ljudi – napisao je Kojić.

AUTOR: Svet

FOTO: Instagram Printscreen