Severina je proglašena krivom
Svet

March 28, 2023 17:13

By

Teški dani za Severinu: Sud je proglasio krivom, a ovo je zatvorska kazna koja je određena za delo koje je počinila

  Severina je proglašena krivom zbog vređanja socijalne radnice

Zagrebački sud proglasio je krivom pevačicu Severinu Vučković zbog narušavanja javnog reda i mira.

Pročitajte: Verena za uspešnog i poznatog – Ovo je čovek zbog kog Severina ponovo veruje u ljubav

Severina je proglašena krivom

Kako piše net.hr, Severina je proglašena krivom zbog vređanja socijalne radnice, međutim, ona je odbacila krivicu, te ima pravo na žalbu. Pevačici je određena novčana kazna.  Po zakonu Republike Hrvatske, onaj ko vređa ili omalovažova službena lica prilikom vršenja službene dužnosti biće kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 20 do 100 evra ili kaznom do 30 dana zatvora.

Pročitajte: Luksuz kakav nije viđen – Evo gde Severina provodi najlepše trenutke sa sinom

Severina je proglašena krivom

Ata images

Kako piše 24sata, Severina je prema optužnici vređala socijalnu radnicu Centra za socijalni rad Maksimir,  14. februara prošle godine. Pevačica je, stajalo je u prijavi, nazvala Centar za socijalni rad te “verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu”. Prema iskazu socijalne radnice, Severina nije birala reči u razgovoru s njom.

Pročitajte: Imam samo ovo da vam kažem – Evo šta je Severina poručila bivšim muževima nakon javnog poniženja 

Severina je proglašena krivom

Rajko Ristić

Podsetimo, Severina je socijalnu radnicu pitala “s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku“. Radnica je u prijavi navela da joj je pokušala objasniti da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene porodice.

Pročitajte: Kao da je najveći kriminalac – Severina puštena na slobodu, ovo su svi detalji skandala 

Severina je proglašena krivom

Severinina sestra – printscreen

– Međutim, nju nije zanimalo što se ima za reći, nego je tada nastavila: Je*** vam majku svima, ovo je zaje****, zaje**** me već devet godina i sad je dosta – navela je socijalna radnica.

Pevačica je navodno izvređala socijalnu radnicu nakon što se Centar za socijalni rad upleo u njenu svađu sa sestrom Marijanom koja živi u Beogradu. Severina je proglašena krivom povodom ove optužnice, te ostaje da vidimo da li će uložiti žalbu, platiti novčanu kaznu, ili pak otići u zatvor.

IZVOR: net.hr

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM