scandal

May 30, 2020 14:00

By

Severina našla Igoru TAJNE PORUKE! ODLEPILA što je VARA!

Danima se raspredaju priče da se Severina i Igor Kojić razvode, pa samim tim, navode se i razni razlozi krize u braku! Te svađa s Kebom, te Seve je nervozna jer joj je sin kod bivšeg partnera, te besparica…

SEVERINA JE UBEĐENA DA IGOR IMA AFERU!

Međutim, samo je SCANDAL! došao do prave istine! Naime, Severina je uhvatila Igora da nekome tajno piše poruke i došlo je do opšte frke! Ona je ubeđena da Igor ima neku tajnu aferu, a on opet ne može da je ubedi da je to glupost!
– Igor je sedeo u jednom restoranu i kuckao nekome poruke, a Seve mu se malo kasnije pridružila – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Indy i Edita više NE GOVORE! Sestre ponovo u SVAĐI!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! paparaco! BAHATA Ana Nikolić!

– Kad je stigla, prišla mu je s leđa, pa je on brže-bolje sakrio mobilni da Seve ne vidi šta kucka, ali je ona to odmah shvatila i jako se naljutila! Pošto joj Igor nije dao objašnjenje, samo je zaćutala i ni reč više nije htela da progovori s njim. od tada zapravo i traje kriza u njihovom braku, a istina je sledeća. Igor preko nekih Kebinih i svojih advokatskih veza pokušava da nađe rešenje za Severinin problem sa starateljstvom, međutim, kako to nije sigurno, neće da joj daje lažnu nadu, pa zato sve to radi iza njenih leđa. Ona pak sumnja da je muž vara i zato je došlo do nesporazuma. Igor je baš tužan i očajan, ali Keba je uz njega, teši ga i uverava da će sve biti u redu. U svakom slučaju, odnosi su im zategnuti, ali se razvod ne pominje – zaključio je izvor za SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL