Scandal

29 Septembra, 2021 21:00

ŠOK! Severina progovorila o SUPRUZI njenog partnera sa JAHTE!

Emotivni partner Severine Vučković, koji je 2004. godine dospeo u centar skandala nakon što je isplivao sporni snimak sa jahte, imao je već u to vreme suprugu i decu, koja su zbog ovog snimka mnogo pretrpela. Severina je sada, sedamnaest godina kasnije, progovorila o porodici tadašnjeg partnera.

Severina progovorila o supruzi partnera sa jahte!

U bolnoj ispovesti za hrvatski portal „H-alter“ Severina je progovorila o višegodišnjoj borbi za starateljstvo, ali i dobrobiti svog sina. U toj priči, bilo je gotovo nemoguće, a da jedno od pitanja ne bude i sporni snimak sa jahte iz 2004. godine, koji je kako pevačica kaže, njen bivši suprug više puta iskoristio protiv nje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina)

Na početku naše veze, jedna stvar koja mi je signalizirala da Milanu nije stalo do mene bilo je njegovo pitanje koliko sam naplatila taj filmić. Sramotno! Želim poručiti mladim devojkama da budu oprezne i da paze šta čine – rekla je Seve, kojoj je ovaj film godinama osim etikete nanosio i veliku bol.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina)

Svesna sam da postoje tri osobe koje sam time povredila, i želim im se izvinim. A to su deca i supruga mog partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima ja treba da se izvinim. Ali jako je simptomatično da od te 2004. do danas niko nije spominjao patnje te dece, a svi su sada jako zainteresovani kako će to doživeti moj sin koji u to vreme nije bio rođen. Svesna sam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procenim da je vreme, sama ću mu to reći i htela bih da to čuje od mene. Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jest sama zločin. Uprkos protoku vremena, nisam sigurna da i socijalne službe, i sudovi, i psiholozi, i psihijatri uključeni u moj slučaj nisu u prvom planu imali, osim Milanovog interesa, i „taj filmić“ umesto detetovu dobrobit – iskrena je Severina.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ