Rođendan Severine Vučković
Star

April 22, 2022 11:00

By

Severina proslavila 50. rođendan: Poruka na Instagramu – prst u oko bivšem partneru?

Severina 50. rođendan proslavila u velikom stilu 

Severina Vučković juče je proslavila svoj jubilarni pedeseti rođendan, a osim ovog važnog događaja, lepa Splićanka ima mnogo razloga za sreću – prijatelji sujoj organizovali žurku za pamćenje a izlazi joj i novi album i spot za pesmu „Fališ mi“, koja već osvaja liste slušanosti.

Pročitajte: POKLON ZA DAN ŽENA: Severina dobila čestitku od Milana Popovića!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina 50. rođendan – Ponovo rođena

Kako bi adekvatno obeležila svoj rođendan, Seve je na svom nalogu podelila zavodljivu fotografiju ispod koje je napisala zanimljiv opis. Ona je pozirala u izazovnoj crnoj haljini sa prorezima, a njene rukavice od lateksa su izazvale posebnu pažnju.

– Što se mene tiče, danas mi može biti i stota, jer je ovo prvi od mojih devet života – napisala je Seve na Instagramu a mnogi su ovu poruku shvatili kao indiretnu poruku njenom bivšem suprugu.

Pročitajte: Severina krenula stopama Jelene Karleuše: Evo šta je uradila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

S obzirom da je nedavno izjavila da je njen bivši partner postao vlasnik kuće preko puta nje, Severina je bila izrevolitara pa se mnogima učinilo da je poruka u opisu njene rođendanske slike upućena baš njemu.

– Znate li da je moj bivši partner postao vlasnik trošne kuće preko puta mene gde se već godinama nalazi širokougaona kamera koja uprkos davnoj odluci Agencije za zaštitu ličnih podataka nije uklonjena. I sada se odjednom na zemljište i kuću kao vlasnik upisala firma u vlasništvu kiparske kompanije mog bivšeg. Je li vam jasno dokle to ide ‒ u dahu je ispričala Severina koja će uskoro proslaviti 50. rođendan pa

Njena dobra prijateljica Sonja Dvornik, koja je, inače, njena velika podrška, podelila je emotivan video na “Instagramu” u kojem možete videti razne etape Severininog života, sreću i veselje koje ju je ipak, pored svih tužnih momenata, ipak pratilo u velikoj meri.

Pročitajte: Severina ne razgovara ni sa jednom sestrom, a razlozi za svađu su pretužni

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Dvornik (@sonjadvornik)

Njena glamurozna rođendanska proslava propraćena je medijski je a za “Dnevnik.hr” Severina je izjavila da se nada da će svi uživati zajedno sa njom. Uz nju na proslavi bili su ljudi koji su uz nju ceo život, prijatelji i kolege a evo šta je još rekla za pomenuti medji:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DNEVNIK.hr (@dnevnikhr)

AUTOR: STAR

FOTO: Instagram /SCANDAL!