seve i bekvalčeva
Star

22 Marta, 2022 23:00

Konačno otkrivena tajna vitke linije fatalne SEVE! Ovog režima ishrane se mogu pridržavati dame svih generacija!

Regionalna muzička zvezda Severina Vučković godinama važi za jednu od najzgodnijih dama sa javne scene, te je navikla na titulu fatalne dame, čak i na pragu šeste decenije. Pored genetike, pevačica vodi računa o režimu ishrane, treningu i načinu života, s obzirom na to da ističe da je veliki gurman.

– Volim da jedem puno voća, ali i povrća, ustvari jedem sve. U poslednje vreme ishrana mi se bazira na dosta voća, a najviše mi odgovara sve šumsko, dinje, lubenica,borovnice – istakla je Seve za Exkluziv.hr pre nekoliko meseci.

Čim ustane priprema detox napitak, čašu tople vode sa limunovim sokom, a potom na red dolazi lagani doručak – smuti od sezonskog voća i povrća. Ovaj napitak joj daje posebnu energiju i elan, a i dugo je drži sitom. Ovo je recept:

Pročitajte: Ime je dobila po ocu, a njegovo ime je tek neobično! Neočekivana priča porodice Vučković!

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

– Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane , Volim da jedem i mogu količinski dosta da pojedem – iskreno je rekla Vučkovićeva.

Iako nije osoba koja svakodnevno provodi po nekoliko sati u teretani, godinama je išla na pilates koji je izdefinisao njeno telo, ali sada nema vremena da bude toliko posvećena.

 – U poslednje vreme nisam baš mnogo u teretani, telo ponekad mora i da se odmori. Nisam tip koji ide svaki dan da trenira. Imam dobro telo, pa mi je dovoljno čak i jednom nedeljno, ali ako se spremam za turneju onda idem tri, četiri puta da vežbam – objasnila je pevačica za Exkluziv.hr.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Pročitajte: „O ovome ni u ludilu nisam maštala“: Danijela Martinović ogolila dušu nakon što se Petar Grašo oženio mladom lepoticom!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: Ivan Vučićević