Scandal

10 Marta, 2021 10:00

Severina ušla u OBRAČUN sa hejterima!

Severina Kojić ušla je u oštro raspravu sa svijim pratiocima na Instagramu, pošto je obajvile fotografije, sa slikarom Dimitrijem Popovićem, i njegova dela na kojima je pozirala u provokativnim pozama kao biblijski lik „Salome”.

Obračun na Instagramu

Nakon što su je napali zbog objave fotografija iz 2010. na kojima pozira kao biblijski lik Salome, pevačica je nišla na brojne osude, a mnogi su pominjali i njen erotski snimak sa jahte. Međuti, Severina je ušla u obračun sa hejterima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Jedna žena koja je prati na Instagramu je komentarisala kako je Severina pre nekoliko godina namerno pustila svoj intimni snimak u javnost kako bi privukla pažnju – samo je jedan od komentara, na koji Seve ipak nije ostala dužna, piše Kurir.rs.

Ovo sa jahtom Vam nije trebalo. Pa zar mislite da bih išta snimala nenašminkana i pustila u javnost? Ali vidim, pratite i taj deo mog dela. Niste jedini dr***ija i zato budite srećni, ima vas i množite se i niko vam ništa ne može. Volimo dr***ije i šaljemo im ljubav – odgovorila joj je Severina.

 

FOTO: IVAN VUČICEVIC