svet

25 Novembra, 2015 10:26

Severinina sestra ne voli nacionalnost svoga zeta: Srbi su nas napali i ugnjetavali 50 godina, zato nisam bila na svadbi!

severina igor
Severinina sestra Zdenka Žunić izjavila je za hrvatske medije da nije bila u Beogradu na sestrinoj svadbi jer su „Srbi 50 godina ugnjetavali Hrvate i oružano ih napali“.

„Nismo bili na Severininom venčanju u Beogradu, a ni na onom u Istri. Iz poštovanja prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniocima, i poštujući katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Čudno nam je kako je venčanje u crkvi, kojem takođe nismo prisustvovali, bilo u tolikoj tajnosti, a kako ovaj deo venčanja takođe nije ostao obavijen velom tajnosti. Prekjuče smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio povređen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severininog venčanja“, izjavila je Zdenka  za „Slobodnu Dalmaciju“.

„Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra je vaspitana u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću“, zaključila je Zdenka Žunić.

Severina ima još jednu sestru, stariju, Marijanu Vučković Popović koja već godinama živi u Beogradu i sa njom je u dobrim odnosima.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: svet.rs

FOTO: Ivan Vučićević