šijan pomirio
Palo pomirenje

4 Juna, 2022 11:00

Šijan očitao lekciju Bojani i Anastasiji: Dosta gluposti, mi smo porodica

Na radost svekrve Goce Božinovske, Bojana i Mirko opet su u odličnim odnosima sa Anastasijom Ražnatović. Oni su se pojavili na njenom rođendanu, što znači da su nesporazumi izglađeni.

Šijan pomirio Bojanu i Anastasiju

– Gocu je užasno nerviralo to što se priča kako Bogdanine sestre ne pričaju sa Anastasijom. Naročito je pogađalo kada se to govori o Bojani koja se sa Tasom družila i pre nego što su se Bogdana i Veljko smuvali. One su bile super drugarice, ali čak ni Goca nikog nije mogla da ubedi da je sve OK kada su prestale da komuniciraju i podržavaju jedna drugu na društvenim mrežama. Anastasija nije došla ni na žurku povodom rođenja deteta Bojane i Mirka, ali i tada je Goca pokušala sve da prikrije i predstavi da su dve porodice u ljubavi i prijateljstvu – kaže izvor za Svet i dodaje:

anastasija raznatovic i bojana rodic

Rajko Ristić

Pročitajte: Zlata Petrović progovorila! Ovo je ISTINA o SUKOBU Veljka Ražnatovića i Mirka Šijana!

– Ona ne voli da se priča o svađama, pa je sinu i snaji u oči rekla da to tako ne može i da moraju da izglade to što imaju između sebe, jer su oči javnosti uprte u njih, a oni su faktički sada porodica. Goca se inače, ne meša u njihov život, ali dosadilo je ženi da je zovu novinari i prijatelji i zapitkuju zašto su se pokačili sa Ražnatovićima. Kad su joj Bojana i Mirko rekli da idu na rođendan, bila je presrećna. Ona im je čuvala sina Zorana i puno srce joj je bilo kad je gledala slike. Pa, Goca i danas Veljka gleda kao svog sina i sad treba da dozvoli da joj snajka ne priča sa Anastasijom. Pa, nema šanse – zaključio je  izvor blizak Božinovskoj.

AUTOR: Svet

FOTO: Bojan Vuković