Unuka Ane Bekute
Svet

May 23, 2023 19:43

By

Otkrivena dugo čuvana tajna Ane Bekute: Ovaj čovek je otac njenog sina Igora i odlučio je da progovori o svemu

Sin Ane Bekute saznao ko mu je otac

Pevačica Ana Bekuta ostvarila se kao majka sa samo sedamnaest godina, posle čega je prošla jako mučan period, jer je dete morala da odgaja sama. S obzirom na to da je Igora dobila pre nego što je postala popularna, otac njenog sina je prava misterija za javnost.

Pročitajte Ne može košulju da zakopča, pantalone bez dugmeta nosi – Ana Bekuta se deformisala od viška kilograma FOTO 

Sin Ane Bekute

Rajko Ristić

Međutim, nedavno je otkriveno ko je Anin bivši partner. Kako mediji prenose, muškarac s kojim ona ima dete prošao je pravi pakao od života. Izvor Scandala sticajem okolnosti našao se na veselju sa Igorovim ocem koji mu je ispričao da su Anu i njihovog sina hteli da ubiju jer je ona zatrudnela pre nego što je njihova veza krunisana brakom, što u to vreme nije bilo dozvoljeno.

Pročitajte  Ana Bekuta ponovo voli – Mrka bi bio srećan da vidi ovaj prizor, pevačica našla nekog ko je isti on FOTO

Sin Ane Bekute

Ata images

– Ispričao mi je da je Anu voleo više o svega, da je to bila prava, mladalačka, nevina ljubav. I dan-danas mi odzvanjaju njegove reči o Ani. Rekao mi je: “Tada sam upoznao ženu borca i heroja i nikad više. Naš sin nastao je iz velike ljubavi. Ana je bila premlada, a trudnoća šok za sve u familiji. Kada su čuli za to, neki iz porodice su hteli da ubiju i nju i dete, takva su vremena bila. Patrijarhalna” – rekao je izvor za pomenuti list i opisao šta mu je otac Aninog sina još ispričao i kako je njegova familija reagovala na Bekutinu trudnoću:

Pročitajte Ana Bekuta danima krila smrt bliskog člana porodice – Tek sad je smogla snage da progovori o tome

Sin Ane Bekute

Rajko Ristić

– Ovim rečima mi je prepričavao: “Ja sam lično išao i kumio ih bogom da ne povrede ni nju, ni bebu. Vapio sam: ‘Ubijte mene, samo nemojte nju!’ Niste ni svesni koliko je Ana propatila, ali je žena-lavica. Sama se za sve izborila, a ja sam bio slabić i kukavica. Nisam imao snage da se borim za Anu, ona je sve probleme sama rešila bez mene i moje pomoći i ja se toga stidim. Sina sam krišom išao da posećujem dok je bio u tom domu. Samo mi je bilo bitno da ga dotaknem, da ga pomilujem. Sad sam presrećan jer je izrastao u poštenog čoveka i domaćina. I to sve Aninom zaslugom. A ona je ostala prelepa. Žena čistog srca i obraza. Voleo sam je kao boga, nikad je neću zaboraviti. To je najbolnija priča, sve bih dao da mogu da vratim vreme unazad, ali sad je kasno – piše Story.

Pročitajte Ana Bekuta posle estetskih operacija je druga žena – Želela je da se podmladi, a evo šta je dobila FOTO

Sin Ane Bekute

Instagram

Sin Ane Bekute znao je oduvek sve o svom životu, pa tako i da je kratko vreme proveo u domu, ali i ko mu je otac.

– Otkako znam za sebe, znam da je moja mama morala to da uradi. To se nikada nije krilo od mene niti je na mene ostavilo neke posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Taman posla da majci zamerim što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi, takav je bio zakon – rekao je sin Ane Bekute i otkrio da nema kontakt sa ocem:

– Imam sve informacije o ocu, ali se ne čujemo niti se viđamo – rekao je Igor.

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM