Dom Biljane Jevtić i Ace Ilića
Svet

26 Juna, 2022 14:00

Očeva kopija: Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića konačno u javnosti, evo kako izgleda i čime se bavi (foto)

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića ne viđa se u javnosti

Biljana Jevtić imala je tu sreću da svoju srodnu dušu sretne u ranoj mladosti. Posle dužeg zabavljanja 1989. godine udala se za voljenog čoveka, kolegu Aleksandra Ilića. Tokom godina nikada se, kažu, nisu posvađali. S obzirom na to da ostavljaju utisak skladnog para, koji i posle toliko vremena vežu iskrene i snažne emocije, treba im verovati na reč.

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića stasao u ozbiljnog frajera

Bilja i Aca dugo su se borili za potomstvo, a najlepše vesti čuli su u najtežem mogućem trenutku, u vreme bombardovanja. Sin Ivan, koji je rođen u decembru 1999. godine, stigao je kao kruna velike ljubavi i postao centar njihovog sveta. Iako je jedinac, iz poznate i dobrostojeće porodice, Ivan Ilić nikada nije bio predmet tabloidnih tekstova. O njemu smo nešto više saznali tek pre četiri godine, kada su mu roditelji organizovali gala proslavu punoletstva.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Biljana Jevtić posle 33 godine otkrila veliku istinu o braku sa Acom

Sin Biljane Jevtić

Rajko Ristić

‒ Osamnaest godina nam je prošlo kao tren. Ivan je do juče bio dečak, a sada je već ozbiljan momak ‒ rekla je tom prilikom njegova majka.

‒ Ivan je naš sin jedinac i mi smo spremni da ispunimo svaku njegovu želju, ali on je skroman. Rekao je da je prezadovoljan žurkom koju smo mu priredili i nije tražio ništa posebno ‒ nadovezao se tada ponosni otac.

Pročitajte: Biljana Jevtić se zbog sina sukobila sa koleginicom

Sin Biljane Jevtić

Ata images

Iako je od roditelja nasledio muzikalnost, Ivan nije želeo da krene stopama svojih roditelja. On je odlučio da se posveti studijama, a prvenstveno ga zanimaju društvene nauke, posebno istorija.

– Ivan sluša kvalitetnu muziku, domaću i stranu, bez obzira na žanr. Zna da proceni ko dobro peva ili svira. Verujte, zna više pesama od svog oca. Dešavalo se da ga Aca pozove telefonom sa nastupa i pita kako ide određena numera ‒ ispričala je Bilja sa osmehom na licu.

 

FOTO: Rajko Ristić