Sin Dada Topića
Svet

March 8, 2023 17:45

By

Bio je omiljena jugoslovenska zvezda, a sada je sin otkrio strašne detalje iz njegovog života i više ga nećete gledati istim očima

Sin Dada Topića otkrio tužnu istinu o ocu

Rok legenda bivše Jugoslavije Dado Topić ima dva sina iz dva braka – Daniela i Reu. Stariji naslednik od svoje osme godine živi u Parizu, bavio se manekenstvom, a sad se bavi modnom fotografijom. Iako Topić nikada nije voleo da priča o svom privatnom životu, njegov naslednik je otkrio neke detalje koje nismo znali o slavnom muzičaru.

Pročitajte: Bila je u vezi sa Bregom i rodila dete u 46. godini – Evo zašto je poznati muzičar pobegao od najlepše Jugoslovenke FOTO 

Ata images

– Dugo živim u Parizu, od svoje osme godine, ovde sam završio školu i fakultet. Došli smo svi zajedno, mama, tata i ja 1982. godine. Onda su se zakomplikovale stvari između mame i tate, odlučili su da se razvedu. Mama je rešila da ostane u Parizu, a tata se vratio kući. Tad smo se jedno drugom izgubili iz vida, posle je došlo do rata. Nisam ga video 10 godina, od moje osme do 18. godine. On je do moje osme godine bio najbolji tata na svetu i tu je zaradio kredit kod mene. Šta je bilo, bilo je. Ne volim da ostajem u prošlosti, volim budućnost – rekao je sin Dada Topića.

Pročitajte: Nekada je bila pojam lepote a danas bled odraz u ogledalu – Evo kako danas izgleda Tajči FOTO 

Ata images

Sin Dada Topića otkrio je da ocu ništa ne zamera, ali i da je njihov odnos veoma čudan, te da se i sad veoma retko čuju.

– Ne možeš ljudima zameriti, svi imamo neke okolnosti, naše probleme, pa šta je, tu je. Bilo je komplikovano, nije bilo mobilnih telefona, niti mogućnosti za komunikaciju kao sada. On je mene pozvao. Otvarao je studio u Rogoznici u Hrvatskoj. Tog leta sam otišao tamo i videli smo se. Zajedno smo proveli to leto.

Pročitajte: Pretvorio se u starca – Bio je jedan od najlepših jugoslovenskih pevača, a sad ga ne biste prepoznali 

Ata images

– Imamo čudan odnos. Uvek sam ja bio taj koji je zvao i stavljao drvo u tu vatru. Jednog dana mi je dosadilo da uvek ja budem taj koji će pozvati. Danas s ljudima možeš da kontaktiraš kako hoćeš. On je jako čudan. Ne zameram mu. Ako mu sutra nešto bude trebalo, tu sam. Otac je otac, krv je krv. Ja sam uvek tu za ljude, ali se ne namećem. Ako me hoćeš pozvati, pozovi me. Pokušao sam da razumem, ali neke misterije, nažalost, ne možeš da otkriješ. Postala nam je navika da ne kontaktiramo često, da tako kažem. Mi smo super kada se čujemo, samo što to nije redovno. Ali nije to samo do njega. I ja sam živeo takav život da sam uvek bio negde na putu – priznao je sin Dada Topića.

 

IZVOR: KURIR

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, ATA IMAGES