Sin Đorđa Đokovića
Svet

April 17, 2023 11:30

By

Saškin i Đoletov sin je najlepši među Đokovićima: Iznenadićete se kada vidite na koga liči

Sin Đorđa Đokovića je pravi lepotan

Porodici Đoković ovaj Vaskrs je poseban, jer je nedavno postala bogatija za još jednog člana. Aleksandar, sin Đorđa Đokovića uneo je veliku radost u čuvenu familiju, a mama Saška ne krije koliko je srećna zbog njegovog rođenja.

Pročitajte Žena se u trudnoći promeni, ali ne ovoliko – Saška Đoković prvi put u javnosti nakon porođaja FOTO 

Sin Đorđa Đokovića

Instagram

– Beba je divna, samo spava, ručka i mnogo se umiljava. Ima debele obraze i mama koristi svaku priliku da je gnjavi – sa osmehom na licu pričala je Saška pred Vaskrs, uz reči da ne zna kako će izgledati praznični dani, ali je sigurna da ljubavi neće manjkati.

– Imajući u vidu da na dan Vaskrsa počinje turnir “Srpska Open” u Banja Luci, ne mogu da kažem kakav će biti plan i organizacija. Ono što znam je da ljubavi neće manjkati. Mnogo volimo kada se porodično okupimo i potrudićemo se da tako bude i ove godine, u što većem porodičnom sastavu – otkrila je voditeljka.

Pročitajte Sin Đorđa Đokovića uneo radost u porodicu – Ovako su proslavili njegov dolazak

Sin Đorđa Đokovića

Instagram

Saška se prisetila i kako je ona u detinjstvu sa porodicom obeležavala Vaskrs.

– Vaskrs me uvek vrati u detinjstvo kada sam sa mamom u kuhinji ukrašavala jaja i pomagala oko porodičnog ručka – priča novopečena mama, a na pitanje na koga liči sin Đorđa Đokovića odgovara:

– Interesantna stvar je da je Aleksandar na svakom ultrazvuku najviše ličio na dedu Srđana. Iz moje perspektive, kada sam ga prvi put ugledala bio je isti Đole, a onda je počeo da otvara oči i tu sam videla sebe i svog tatu. Mogu da kažem da je pokupio najlepše od svih – kaže bivša voditeljka i naglašava da nije sumnjala u svog partnera ni u jednom momentu kada je očinstvo u pitanju.

Pročitajte U Saškinom i Đoletovom domu sve je podređeno sinu – Pogledajte kako i s kim uživa Aleksandar VIDEO 

Sin Đorđa Đokovića

Ata images

– Nisam ni jednog trenutka razmišljala kako će se i da li će se Đole snaći u ulozi oca. Poznavajući ga kroz tu prizmu kakav je muž – priča i dodaje:

– Što se tiče obaveza oko bebe, mi smo uigran tim i zaista smo dobro organizovani.

Saška je tokom trudnoće radila na novoj kolekciji venčanica, a dve nedelje pred porođaj se i slikala za kampanju.

Pročitajte Saška Đoković demolirala luks stan – Komšije razotkrile Đoletovu suprugu

Sin Đorđa Đokovića

Instagram

Po prirodi sam radoholik i to se nije promenilo ni u drugom stanju. Mislim da mi je beba davala dodatnu energiju i volju da sve završim. Ne mogu da kažem da je uvek sve išlo lako, ali se svakako sav trud na kraju isplatio. Naš koncept je nešto sasvim drugačije i zaista stojimo pri tome da još uvek nije viđeno kod nas. Moja interesovanja su raznolika i želela sam da sve svoje ideje predstavim u jednom prostoru – završava Saška.

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM