Bolest Saške Đoković
Svet

March 30, 2023 19:31

By

U Saškinom i Đoletovom domu sve je podređeno sinu: Pogledajte kako i s kim uživa Aleksandar VIDEO

Sin Đorđa Đokovića okružen je životinjama

Otkada su prošle nedelje postali roditelji, Saška i Đorđe Đoković svu svoju ljubav i pažnju usmerili su na sina Aleksandra, koji je postao centar njihovog sveta.

Pročitajte: Nestvaran pogled proteže se na ceo Beograd – Saška i Đorđe Đoković se uselili u novi stan, luksuz je za ovo slaba reč FOTO 

Sin Đorđa Đokovića

Instagram

Posle prelepe proslave koja je priređena u čast njihovog prvenca, Đole se povukao iz javnosti, pa je čak i suprugu u tajnosti izveo iz porodilišta. Od tada njihova mala porodica uživa u svom luksuznom domu, a društvo im često prave babe i dede, koji su jedva dočekali Aleksandrovo rođenje.

Pročitajte: Ovo su svi detalji sa proslave povodom rođenja malog Đokovića

Međutim, sin Đorđa Đokovića pored toga što uživa u pažnji porodice, već od prvih dana ima i najlepše društvo, a to su pas i Saškin papagaj, za koga je snajka Novaka Đokovića izuzetno vezana.

A, koliko je veselo u njihovom domu, pokazala je Saška na svom Instagram storiju.

Pročitajte: Ogorman vrt, glamurozan bazen, unutra sve od mermera – Luksuz je mala reč za vilu Đokovića FOTO 

Inače, Đorđe, brat slavnog tenisera Novaka Đokovića, na proslavi povodom rođenja sina održao je emotivan govor, prilikom kog je pustio koju suzu, te priznao da je prisustvao porođaju svoje supruge.

Želim svima da se zahvalim što ste došli, i da pošaljemo veliki pozdrav i zahvalnost Saški i svemu što je prošla. Ja sam danas prisustvao porođaju i video sam svašta nešto, i stvarno je neverovatan osećaj biti prisutan, to je nešto što bih preporučio svakome i mnogo je lepo kada dobijete dete u svoje naručje – rasplakao se Đorđe dok je ovo govorio.

Pročitajte: Đokovići uniformisani za slavlje – Sin Đorđa Đokovića je dočekan veličanstveno, a evo šta je Jelena spremila FOTO 

Sin Đorđa Đokovića

Instagram printscreen

– Najponosniji sam na svetu što sam imao tu priliku da vidim i da osetim i da budem sa njom u tom trenutku, to je stvarno veličanstven momenat i mi muškarci treba da budemo zahvalni našim ženama na svemu što rade i što čine za nas.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM, TWITTER