Svet

15 Maja, 2022 12:00

Nova drama! Mali Keba napustio kuću, neće više da živi sa ocem!

Sin Dragana Kojića Kebe doneo drastičnu odluku 

Iako je u luksuznoj porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi, Igor Kojić imao svu udobnost, on se iselio. Ova odluka šokirala je i Kebu i Olju, ali nije bilo šanse da ga odgovore.

Pročitajte: Vreme je da se penzioniše, zarađuje samo 1.000 evra? Keba dobija mizeriju, a ove kolege mlate lovu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

– On im je rekao da je već odavno vreme da se osamostali i će tako svima biti bolje. Pristao je da im udovolji i kupi stan u istom kraju, tako da mogu često da se viđaju, pa ih je to malo utešilo – rekao je porodični prijatelj.

Sin Dragana Kojića Kebe okrenuo novi list nakon razvoda od Seve

Inače, neki Igorovi drugovi misle da se on na ovaj potez odlučio kada mu je brak sa Severinom propao. To se desilo u vreme korone, kada je ona neko vreme boravila u porodičnoj kući Kojića u Beogradu. Tada su svi brujali da se Seve zamerila svekru i svekrvi i da se zbog sukoba sa njima naglo vratila u Zagreb dok je Igor ostao u Beogradu.

Pročitajte: Keba i Olja iskulirali Severinu! Bivša snaja na crnoj listi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

– O tome nikada nije pričao i samo oni znaju šta je prava istina, ali realno, svaki bračni par, treba da živi sam. Ma koliko roditelji imali dobre namere, uvek tu iskrsnu neki problemi i nesporazumi i ako je to razlog, ja ga podržavam. Keba i Olja su sjajni ljudi, otvorenog uma, sve prihvataju i razumeju, ali ko zna kakva će im biti snajka! Možda njoj nešto bude smetalo. Ovako, Igor sad ima svoj stan, pa nek bira koju hoće i nek žive kako hoće – kaže njegov drug.

Pročitajte: Igor Kojić juri Katarinu Radivojević! Voli samo starije ženske!

Komšije otkrivaju da je Kebi i Olji baš teško jer im je kuća odjednom prazna.

Godinama pate za ćerkom Natašom koja zbog papira ne može da napušta Ameriku, a sad je i Igor otišao. Vidim da Olja skoro svaki dan ide kod njega u stan, nosi mu i ručak. Šta će, majka ko majka – kaže komšinica.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Gaja