Melina i Haris
Svet

27 фебруара, 2022 16:00

Sin Harisa Džinovića je „magnet“ za tinejdžerke! Svi kažu da liči na oca, a evo čime se bavi! (FOTO)

Popularni par Melina i Haris Džinović neretko privlači posebnu pažnju publike, kako zbog svog idiličnog ljubavnog života, tako i svog luksuznog načina života, na koji su se navikli i njihovi naslednici Đina i Kan, a s obzirom na to da su adolescenti, na društevnim mrežama možemo videti i kako se provode u svom gala opremljenom domu na Senjaku.

Malđana Đina je izrasla u pravu lepoticu, a kako je odmalena bila pod „lupom“ javnosti, odlučila je da uđe u influenserske vode, te je na socijalnim platformama prati više od 48. 000 ljudi. Njen mlađi brat Kan s druge strane ne voli da se eksponira, a kamoli daje izjave za medije, već se potpuno posvetio sportu – košarci, a po mišljenju stručnjaka pred njih je blistava karijera, ukoliko bude nastavio da trenira. Na prvi pogled tinejdžer veoma podseća na oca Harisa, dok je mezimica ipak majčina kopija.

Nedavno, Đina je fotografisala brata, a ova objava oduševila je pratioce, naročito devojke koje su priznale da je Kan veoma simpatičan momak.

Kan Džinović

Instagram/printscreen

Istaknuti pevač osvrnuo tokom jednog javnog istupanja na Instagram popularnost svoje naslednice, a njegovom konstatacijom mnogi su bili iznenađeni.

— Provokacija ima raznih vrsta, ne mogu je sprečiti, mogu da kažem nešto pa da se posvađam sa njom. Najveća tragedija je što nam decu vaspitavaju upravo društvene mreže — rekao Haris za Kurir.

Mama Melina je ipak malo blaža u procenama i prihvatanju inovacije, te je tokom razgovora za Hello istakla kako izgleda njihov porodični život, ali i ko je od njih dvoje popustljiviji roditelj.

Od početka braka nisam živela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Deca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mešavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih – rekla je i dodala:

– Budući da Kan ima 17 godina, a da Đina uskoro puni 18, ta strogost više nema smisla. Pokušavamo da održimo neka pravila, mada ona moraju da se menjaju. To mi baš ne prija, ali prihvatam i izlaske, i samostalnost, i da imaju svoje mišljenje, i da mi se kaže “neću”, što pre nisam mogla da zamislim – završava Džinovićeva za spomenuti list.

View this post on Instagram

A post shared by @melina.dzinovic.fp

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević