Sin Ksenije Bujišić
Svet

20 Novembra, 2022 15:00

Desilo se ono čega se najviše plašila, ispovest Ksenije Bujišić ledi krv u žilama: Sin i ja smo jedva preživeli

Sin Ksenije Bujišić Danilo pravi je heroj od najranijih dana

Početkom godine, lepa voditeljka pozdravila se sa gledaocima emisije „ŠokTok“ koju je do tada vodila i uređivala, i otišla na zasluženo trudničko oduststvo kako bi uživala u svakom danu dok naslednik ne stigne. Međutim, ono što nije tada želela da otkriva jeste da je trudnoća vođena kao visoko rizična i da je bilo pitanje hoće li beba preživeti.

Pročitajte: Uhvaćena! Ksenija Bujišić ima novog dečka, evo o kome je reč! (video)

Sin Ksenije Bujišić

Foto: Instagram

Njeni strahovi su se obistinili u martu kada je na svet došao Danilo. Iako to treba da bude najlepši dan za jednu majku, Ksenija je tek tada shvatila šta su zaista životni problemi. Ona je majka prevremeno rođenog deteta. Sa početkom života njenog prevremenog sina, počinje i njen novi i drugačiji život.

– Bilo je sve kako treba do 15. nedelje trudnoće, uradila sam prentalni test. I zapravo beba nikad ni tokom trudnoće nije problem, već moja dijagnoza „acreta previa centralis“ koja se ticala posteljice. A, beba kao beba je bez obzira na tu moju čudnu posteljicu našla način funkcionisanja i sa njom sarađivala, za sebe uzimala sve što joj je bilo potrebno – objašnjava voditeljka.

Međutim, Ksenija je u 27. nedelji trudnoće hitno primljena u bolnicu „Narodni front“.

Pročitajte: Voditeljka vremenske prognoze Ksenija Bujišić se porodila, a evo kakvo IZNENAĐENJE ju je dočekalo!

Sin Ksenije Bujišić

Foto: Boško Karanović

– Kad su me doktori prgledali, oni nisu mogli da veruju da sam ja kod kuće u takvoj situaciji izgurala sama sa sobom do tog dela trudnoće. Hitno sam primljena u bolnicu i na moje pitanje „kad me puštate“, doktori su mi odgovorili „ti ostaješ ovde do kraja, kakva crna kuća, ti si tempirana bomba“ – priseća se Bujišićeva.

– Ja sam se stvarno sve vreme šalila i na svoj i na tuđ račun koliko god da su te neke dijagnoze bile zabrinjavajuće i po život opasne. Nekako znala da ne dozvoljavam sebi da se to meni dogodi i da ta opcija ne postoji. Postoji samo to da ću ja uzeti svoje dete, da ćemo oboje biti živi, zdravi, pravi i da idemo kući da nastavimo svoj život kao da se nikada ništa nije dogodilo – objašnjava i dodaje da sin Ksenije Bujišić i ona su rođeni pobenici, i ništa drugo nije bilo moguće prihvatiti kao opciju.

Koliko god da je dijagnoza bila zastrušujuća, bolna i opasna po život, Ksenija zahvaljujući svojoj hrabrosti, borbenosti nije gubila nadu.

Sin Ksenije Bujišić pravi je mali div, a njegova seka Lora je mami najveća pomoć i podrška

Sin Ksenije Bujišić

Foto: Instagram

Doživela sam scenario kog sam se najviše plašila, a to je, da se beba pošalje na Institut za neonatologiju, stalno sam profesoru govorila „molim vas, čekajmo, nek sa mnom bude šta god, samo da bebu vodim kući“, jer mnogo je tužan trenutak kad iz porodilišta izađete bez svoje bebe – govori Ksenija.

Prema njenim rečima, to su traume za ceo život. Sve je do tada bila borba, ali više uvertira za najveću bitku – onu za bebu i njen život. Sin Ksenije Bujišić iz ove bitke izašao je kao pobednik, a mama je jedva dočekala trenutak kada ga je izvela zajedno sa suprugom Miljanom i ćerkom Lorom iz Instituta:

– Sada sa ove tačke gledišta mogu da kažem jedno ogromno hvala što je Dača bio na Institutu za neonatologiju i što su doktori od jedne mrve, meni dali čast da budem mama jednom preslatkom zdravom dečaku koji je danas pravi dasa – s ponosom govori ona.

Pročitajte: Preživela dramu u Francuskoj – Privedena Ksenija Bujišić! (foto)

Sin Ksenije Bujišić

Foto: Instagram

Kada se sada osvrne na taj period srećna je da se sve dobro završilo, ali i dalje ne može da zaboravi razdvojenost od svoje ćerke Lore koja je mesecima bila bez majke i čekala da se na vratima zajedno pojavi sa malenim bratom Dačom koji se junački borio za svoj život.

– Bila sam strašno zabrinuta za nju, jer je mesecima slušala da imam bebu u stomaku, zatim sam bila u bolnici, dugo me nije bilo kod kuće, dugo me nije videla, onda se rodila beba, nema ni bebe kod kuće, sve je bilo zbunjujuće za nju. Ali, ta sestrinsko bratska ljubav ne zna za nesvakidašnje okolnosti. Kada je Lora njega prvi put kada videla rekla je da je mnogo lep i danas se njih dvoje neizmerno vole. Sve se nadoknadi kada beba stigne kući – u lepom tonu je završila Ksenija svoju životnu priču.

Sin Ksenije Bujišić danas je razdragan i veseo dečak koji kroz nekoliko meseci slavi veliki prvi rođendan. Lepa voditeljka uživa u svakom danu sa svojim naslednicima, ali ne krije koliko joj posao nedostaje te se nada da će uskoro ponovo zablistati na malim ekranima.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic žena

FOTO: Instagram