Svet

13 Maja, 2021 17:00

Sin Lazar se stidi oca! Neće da čuje za njega!

Sin Kristijana Golubovića, Lazar Đukić, ogorčen je ponašenjam svog oca u rijalitiju. Ne želi da ga komentariše, a kako saznajemo stidi se očevih postupaka.

„NE MOŽE DA GLEDA KAKO SE TUŠIRA I LJUBI SA DEVOJČICOM KOJA JE MLAĐA OD NJEGA 30 GODINA“!

“Lazar ne želi da bude deo rijalitija, niti uopšte medijski da se eksponira. On dečko vodi neki svoj normalan život i ne želi da ga spajaju sa ocem. Sa Kristijanom je imao drugarski odnos ceo život, ali bez neke preterane bliskosti. Mnogo je manje bio sa njim nego što je trebalo, ali drugačije nije ni moglo, jer je trećinu Lazarovog života Kile proveo u zatvoru. On ja vaspitan i fin mladić, trenutno se stidi ponašanja svog oca u rijalitju i ne želi da gleda, a ni da sluša priče o njemu. Misli da je baš blamantno da čovek u njegovim godinama provodi vreme u krevetu sa devojčicom koja ćerka može da mu bude, trideset godina je stariji od nje. Pa Kristina od koje se ne odvaja je četiri godine mlađa od njegovog sina, to je dete” kaže izvor blizak Goluboviću i dodaje:

“Kristijan je prešao svaku meru, razumem da mu u braku sa Ivanom ne cvetaju ruže, nije strašno i da nađe drugu ženu, ali da se tušira i ljubaka s devojčicom od dvadeset tri godine, katastrofa je.”
Lazar nikada nije isticao da je Kristijanov sin, niti je na taj način želeo da se promoviše. Tek kada je napunio dvadeset godina, otac ga je konačno priznao, jer kako je Golubnović tada objasnio, zbog Lazareve bezbednosti nije smeo to da učini ranije. Do tada je starateljstvo nad Lazarom, posle smrti ćerke, imala Danijelina majka. Nakon što je Kristijan po izlasku iz Zadruge uhapšen, Lazar se nije pojavljivao u medijima, ali slike sa ocem uprkos svemu nije skinuo sa društvenih mreža.

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, PRINTSCREEN/YOUTUBE