Susret Miroslava i Devina svet portal svet
Svet

May 26, 2023 19:46

By

Miroslav Ilić ipak nije Devinov otac: Mirjana jurila popularnost, sudski dokazi izostali…

Sin Mirjane Antonović nije dokazao da mu je Miroslav otac

Sin Mirjane Antonović i dalje se bori da na sudu dokaže da mu je pevač Miroslav Ilić otac. A, njegova majka Mirjana savete je tražila od Ljiljane Jevremović, žene koja je do Strazbura stigla ne bi li dokazala da je Dragan Kojić Keba otac njenog deteta.

Pročitajte Olja pozvala Kebinu ljubavnicu – Od reči koje joj je izgovorila zalediće se svaka žena

Sin Mirjane Antonović

Foto: Nova printscreen

– Mislim da ta žena ima pogrešnu taktiktu, prvo neka dokaže na sudu da je Miroslav otac pa neka priča i neka se svuda pojavljuje. Zagovornik sam toga da se to ne zove “Devinov zakon”, malo je bizarno. Mislim da se previše pojavljuje u medijima i juri popularnost, a premalo ima sudskih dokaza. Ne znam što se sve nije završilo kad ima jaku podršku medija. Ja sam pričala da je Keba otac mog deteta tek kada sam to dokazala – rekla je Ljiljana Jevremović.

Pročitajte Razveli se Keba i Olja posle trideset godina braka – Kojićeva ljubavnica iznela sve detalje u javnost 

Sin Mirjane Antonović

Ata images

– Ne može Miroslavu veze i politika da pomognu. S druge strane, nije u redu što se Miroslav nikada nije oglasio tim povodom, ipak je javna ličnost, ne može jedna javna ličnost da ima privatan život to je nemoguće. Ja ne mogu da sudim da li je on otac kad dokaza nema. Eto ja bih volela da napišem Miroslavu jednu pesmu da je otpeva u znak izvinjena Devinu – kaže Ljilja, autorka čuvene pesme “Srpkinja je mene majka rodila”.

Pročitajte Sin Mirjane Antonović otvorio dušu – Otkrio kako je protekao susret sa Miroslavom

Sin Mirjane Antonović

Bojan Vuković

Iako je njeno ime potpisano ispod velikih hitova, deluje da je poznatija kao prva žena koja je tužila državu i došla do suda u Strazburu gde je dokazala da je otac njenog deteta poznat pevač.

– Razmišljala sam da napišem knjigu, možda bi se zvala ‘Hvala ti Strazbure’, ja sam ušla u udžbenike Pravnog fakulteta kao neko ko se bez advokata, sama borila i dobila tužbu u Strazburu.

Pročitajte Keba bi najradije spalio ovu sliku iz prošlosti – Ljubavnica je pored njega blistala FOTO 

Sin Mirjane Antonović

Foto: Instagram Screenshot

– Ne bih ja pisala knjigu da zaradim novac, već što stvarno imam šta da napišem. Možda će se jednog dana i neka ulica zvati po meni. Mira je napisala knjigu ali ja sam emotivna slovenska duša, ona je ipak iz Amerike ne može to da bude isto, ne vodimo se istim principima.

Pročitajte Počelo suđenje: Sin Mirjane Antonović tvrdi da mu više nije potreban otac, traži nešto drugo

Sin Mirjane Antonović

Ata images

I dok pevačica Lepa Brena javno podržava borbu Mirjane Antonović, pa čak i kao svedok na sudu, na Ljiljinu stranu nikad nije stala.

– Brena je pristrasna u podržavanju svojih prijatelja jer podržava i Mirjanu koja se bori za očinstvo i Kebu koji je dugo bežao od toga. Ne uzimam joj za zlo svako radi i ponaša se kako misli i oseća. Javno me nikad niko nije podržao.

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM, YOUTUBE PRINTSCREEN