sin miroslava ilića
Svet

21 Aprila, 2022 09:09

Neoboriv dokaz: Devin je sa 18 meseci dobio vrednu stvar od oca Miroslava koju i danas nosi

Sin Miroslava Ilića čuva uspomenu na oca koju je dobio sa skoro tek navršenih godinu dana

Devin Antonović i njegova majka Mirjana godinama vode pravnu bitku ne bi li dokazali da je Miroslav Ilić njegov biološki otac. Porodičnoj sagi još se ne nazire kraj, a svakog dana isplivaju neki novi detalji. Ako je suditi po rečima Mirjane Antonović, rasplet ove priče u startu je nagoveštavao da će ići nekim drugim tokom, srećnijim po nju i njenog sina.

Pročitajte: Miroslav Ilić pobesneo zbog Lepe Brene, pa sve porazbijao: Intervenisala policija

Miroslav Ilić pevač

ATA IMAGES

U Beogradu sam često boravila u stanu moje sestre, a i Miroslav je tamo dolazio. Igrao se sa Devinom, provodio vreme sa njim ‒ izjavila je Mirjana, otkrivajući da je pevač Devina poslednji put video kada je kao dečak imao 18 meseci.

Sećam se, bili smo u „Interkontinentalu“ kada je on došao. Igrao se sa detetom, tada mu je dao zlatni lančić. Kad god bi ga spustio i krenuo ka vratima, mali bi počinjao da plače, i plače… On se tri puta vraćao da ga uzme. Kao da je osećao da će se razdvojiti ‒ pričala je.

Pročitajte: Miroslav Ilić kupio GROBNO mesto za sebe i ženu Gocu! Pevač ogolio dušu i rasplakao publiku!

Ima li veće tuge – Sin Miroslava Ilića čuva uspomenu na oca

Verodostojnost njenih reči potvrdio je i Devin koji je u jednom intervjuu, na pitanje da li ima neku uspomenu od oca, odgovorio:

‒ Imam zlatni lančić sa krstićem koji mi je poklonio kada sam imao 18 meseci i koji još nosim – piše portal „Hello!

Celu priču oko suđenja, sin Miroslava Ilića izuzetno emotivnu doživljava a jednom prilikom je izjavio:

– U duši osećam i tugu i bes, ali ne za sebe, već za svoju majku koja je preživela i još uvek preživljava veoma teške stvari. Posebno me pogađa ovo njegovo bespotrebno tužakanje i namerno maltretiranje. Nije ni svestan da kad činiš zlo drugome, desetostruko ti se vraća. A njoj se često divim što prolazi kroz život sa osmehom na licu i u najtežim trenucima – bio je iskren Devin, sin Miroslava Ilića. 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images