Svet

6 Oktobra, 2020 10:01

Sin pokojnog Sinana NEGIRAO da je umešan! Otkrio šta se dogodilo pre akcije HAPŠENJA!

Alen Sakić, sin pokojnog pevača Sinana Sakića i blizak prijatelj i saradnik repera Stefana Đurića Raste, otkrio je šta se zapravo dogodilo prilikom hapšenja i demantovao da je on taj koji je tražio „salaticu“.

„Moja deca će videti ovo! Treba da ih pogledam u oči!“

Naime, Alen je u izjavi za Telegraf.rs negirao priču da je u petak, 2. oktobra tražio od Raste marihuanu i rekao da mu nije jasno zbog čega je umešan u ovo.

– To je ružno. Ja gradim neku svoju karijeru… Čovek (Rasta) koji nastupa za 10.000, 12.000 evra, da on ide da prodaje paketić jedan od hiljadu dinara… To je tako jadno i tužno. Ja ne mogu da verujem šta sam doživeo. Baš mi je krivo. Ništa mi nije jasno. Da, dolazio je kod mene  i dolaziće uvek. To je čovek s kojim ja radim. On je moj saradnik. On je mene primio u svoju izdavačku kuću, ja kod njega radim. Ja sam 24 sata dnevno u studiju. Album treba da mi izađe za malo manje od mesec dana… Drugo, ja imam dvoje male dece, imam blizance… Sutra će deca da mi odrastu i da vide ovo. Ja sutra treba da izađem na ulicu, da ih pogledam u oči… – razočarano je rekao Sakić za pomenuti portal i dodao:

– On je došao po mene da gledamo lokacije za spot. On mi je rekao noć pred toga, idemo sutra da gledamo lokaciju za spot. Ja sam mu rekao: „Ok, buraz“. Ja sam izašao ispred i ti momci (policajci) su već stajali tamo. Trebalo je da se ide u studio da se radi. Oni su već biti tu kada sam izašao ispred zgrade, i to je to. Niti me je iko pitao išta… Da su policajci tako čuli, zašto mene ne bi ispretresalii. Nema potrebe da lažem, da smišljam… Šokiran sam… 

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET/ INSTAGRAMPRINTSCREEN