Sin Sanje Kužet
Svet

January 23, 2023 15:45

By

Sanja Kužet primila loše vesti o sinu: Sve se dogodilo brzo, niko nije stigao da reaguje

Sin Sanje Kužet doživeo je zaista tešku povredu

Kolega voditeljke Sanje Kužet, Voja Nedeljković prisetio se momenta kada je njen stariji sin doživeo nezgodu. Zadatak voditelja, nažalost jeste da tužne vesti dočekaju sa osmehom ispred kamere ma koliko to bilo teško.

Pročitajte: Sanja Kužet otkrila tajnu izvajanog tela – Ključ leži u ovome

Foto: ATA images

– Imali smo situaciju da je Sanjin stariji sin pao i polomio glavu. U tom trenutku smo snimali emisiju, a Sanju je zvala majka i rekla joj šta se desilo. Zvao sam moju suprugu koja je u medicini i zna lekare, pa su oni dalje zvali Sanju, sve se to dešavalo tokom snimanja. Upravo u tom trenutku Sanja je izlazila na scenu.

Pročitajte: Sanja Kužet progovorila o bolesti – Voditeljka prošla kroz pakao!

Foto: ATA images

Sanja je u trenutku primanja vesti izlazila na scenu i snimala emisiju:

– Imao je u tom trenutku ozbiljan potres mozga. To je bila samo jedna od situacija, ali kada gledate emisiju, nemate pojma šta se desilo. To je jedna od stvari koje prosto moramo da sakrijemo. Tokom snimanja svih ovih godina izgubili smo mnoge drage ljude, imali smo ozbiljne lične gubitke objasnila je lepa voditeljka i dodala:

Pročitajte: Vukan je isti tata – Najmlađi predsednikov sin oduševio javnost, on je pravi med FOTO

Foto: ATA images

– Bilo je mnogo trenutaka kada smo bili emotivno rastrojeni, a mi smo i dalje morali da se smejemo. Bilo mi je lakše da radim kada sam bila mlađa, tada su mi se dešavale samo lepe stvari. Sa godinama su došle i one bolne, došle su tuge. Scena, muzika bile su i dalje tu i šou mora da ide dalje – ispričala je Sanja.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Ata Images