Prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić
Svet

December 24, 2022 16:15

By

Ljubav je jača od svih problema: Sanja Marinković ponovo sa bivšim suprugom, sin ih je pomirio FOTO

Sin Sanje Marinković proslavio je 15. rođendan

Strahinja Uhrin, sin Sanje Marinković u ponedeljak na veliki praznik, Svetog Nikolu proslavio je 15. rođendan. Voditeljka se svojim pratiocima na Instagramu pohvalila da se u njenom domu proslavlja najbitniji dan u godini. Sanja je poznata kao neko ko ne voli da intimu previše deli na društvenim mrežama, posebno ne to kako njen naslednik izgleda, koji su mu hobiji i kakav je u školi, kadrovi rođendanske žurke bili su pravi specijal za oči šire javnosti.

Pročitajte: Neće više da ćuti – Sanja Marinković otkrila što se razvela, pa šokirala priznanjem da čeka staru ljubav, evo i o kome se radi

Sin Sanje Marinković

Foto: Rajko Ristić

Na par fotografija koje je voditeljka stidljivo objavila videlo se da se vrlo potrudila oko zakuske, da na trpezi ima raznih specijaliteta, od pita, preko sireva, kobasica i salata,  istovremeno pokazala je koju je tortu za jedinca odabrala. Poslastica na dva sprata ukrašena plavo-zlatno-belim tonovima sa lopticama na vrhu podsetila je na svemir, te su svi prvo protumačili da Sanjinog mezimca zanima ta oblast.

Buduću da ima svega 15 godina, da je sada u “najluđem” tinejdžerskom dobu, dok ne dođe vreme za studije sin Sanje Marinković najverovatnije će još sto puta promeniti svoja interesovanja, a ponosna mama je tu da ga u koraku prati i podrži ga na njegovom putu. Kratkom ali vrlo emotivnom porukom čestitala mu je najlepši dan:

Pročitajte: Kriza srednjih godina – Sanja Marinković načinila nesvakidašnji potez, od nje ovo niko nije očekivao (foto)

– Strahinja 15. Moja mera ljubavi.

Inače, Strahinja Uhrin kruna je ljubavi voditeljke i njenog izabranika Aleksandra Uhrina od kog se pre par godina razvela. Kako je bračni par nakon razvoda ostao u divnim odnosima, najpre zbog naslednika, veruje se da je i on bio na proslavi.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Instagram