Istina o razvodu Saše Joksimovića
Svet

May 5, 2023 19:30

By

Sina Saše Joksimovića napali na Vračaru: Glumac otkrio šta su deca radila njegovom nasledniku

Sin Saše Joksimovića pre nekoliko meseci pretrpeo je vršnjačko nasilje, evo kako je sve prestalo

Glumac Saša Joksimović jedna je od brojnih javnih ličnosti koje saosećaju sa porodicama dece koja su stradala u Beogradu, kada je trinaestogodišnji dečak u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” usmrtio osam đaka i domara te ustanove.

Pročitajte Svi su tu, samo njega nema – Saša Joksimović izostao sa Željkovog rođendana

Sin Saše Joksimovića

Instagram

Kako su preneli mediji, počinilac masakra tri puta je prijavljivao vršnjačko nasilje, zbog čega je i premešten iz smene A u smenu B. Saša je jednom prilikom izneo u javnost problem sa kojim se suočavao njegov sin. On je tri puta bio žrtva vršnjačkog nasilja, od dece koja su ga prvo pokrala, a potom i polila vodom.

Pročitajte Molio je za pomoć a sad je besan kao ris – Sin Saše Joksimovića doživeo ono najgore, ovo su glumčeve poslednje reči

Sin Saše Joksimovića

Instagram

– Moj sin ima 13 godina, preživeo je veliki stres kada su ga vršnjaci po treći put napali u parku na Vračaru. U pitanju su maloletnici koji maltretiraju svu decu koja dolaze u taj park. Ovoga puta, oni su presreli Iliju i njegove drugare, oteli su im novac i polili ih vodom – pričao je glumac, i otkrio na koje se sve načine borio sa ovim problemom koji traje već neko vreme.

Saša se povodom ovoga tada obratio i svojim pratiocima na društvenim mrežama i zatražio savet roditelja koji su prošli kroz slične situacije. Srećom, situacija se smirila i glumac je dodao da je zahvalan medijima na podršci koji su iskazali prema njegovoj porodici.

Porčitajte Sin Saše Joksimovića u opasnosti – Očajni roditelji traže način na koji će mu pomoći

Sin Saše Joksimovića

Ata images

– Nažalost, morate tako nekada da se obratite putem društvenih mreža da bi to odjeknulo. Meni je prvenstveno bila namera da to mediji objave, jer vi mediji, radite fantastične stvari vezano za apele, ali i generalno. Drago mi je da smo se svi ujedinili i ja sam uspeo da rešim taj problem i tog problema trenutno nema. Da li će ga biti u budućnosti, to ćemo da vidimo. Nadam se da me više nećete gledati u tom besnom stanju na društvenim mrežama i mnogo mi je drago što su mediji to sve uradili za mene i moju porodicu – istakao je glumac.

S obzirom na to da se sve stišalo slučaj nije morao da prijavi policiji. On ima i predlog za institucije.

Pročitajte Bravo, ljudino –  Ovaj poznati sportista plaća sahranu ubijenih đaka, njegovo srce je ogromno FOTO

– Nisam se za sad obratio policiji jer nije bilo razloga, sve se nekako smirilo. Da li su to oni gledali ili čitali, obratili pažnju, pa se pronašli u tome. Apelovao sam i da se uvede jedan policajac koji će biti u parku, šetati i videti problem ako se dešava, jer je to veliki park u centru Vračara. Hvala Bogu sve je dobro za sada, jer ja sam optimista po tom pitanju i drago mi je da je odjeknula ta loša vest, a morala je da odjekne – rekao je glumac za „Blic“.

AUTOR: SVET

IZVOR: Informer

FOTO: Instagram