PRESTRAŠNO!

9 јуна, 2022 21:52

Molio je za pomoć a sad je besan kao ris: Sin Saše Joksimovića doživeo ono najgore, ovo su glumčeve poslednje reči

Sin Saše Joksimovića preživljava agoniju a sada se glumac oglasio putem društvenih mreža

Poznati glumac i brat Željka Joksimovića oglasio se putem medija o novom incidetnu koji je preživeo njegov naslednik Ilija. Ako se može naslutiti, sinčić poznatog glumca i voditelja preživljava  nasilje od strane vršnjaka a povodom goruće teme u Srbiji koja još uvek nije naišla na rešenje, Saša je rekao:

Pročitajte: Sin Saše Joksimovića u opasnosti – Očajni roditelji traže način na koji će mu pomoći


E, ovako, pošto su već treći put napali mog sina i uzeli mu pare, je***u vam mamicu u p***u kad vas budem video u Čuburcu! Znači, je****u vam mamicu – besno je poručio Saša Joksimović putem snimka koji je postavio na društvene mreže.

Saša se potom oglasio za „Alo“, te otkrio da njegova porodica prolazi kroz težak period.

Dete su mi napali nožem! To su deca koja vrše teror, sa sobom nose palice, boksere, a njihovi roditelji ne reaguju – istakao je Joksimović za pomenut medij, te dodao:

Pročitajte: Ne može da dođe sebi: Milica Milša u šoku, Saša Joksimović joj je ovo priredio (foto)

– Neću dozvoliti da mi sin dobije traumu! Braniću ga dok sam živ!

Podsetimo se, 27. maja Saša je obavestio javnost da je njegovom sinu vršnjak tražio pare, a potom pretio metalnom šipkom. Sve se dogodilo u Čuburskom parku, u blizini stana u kom glumac živi sa porodicom. Budući da mu se naslednik požalio i ispričao čitav sled dešavanja Saša je odlučio da se umeša i potraži dečaka koji je nastojao da mu sina povredi. Nažalost, njegovo angažovanje nije mnogo promenilo situaciju, te se Ilija ponovo narednog dana našao u opasnosti.

Saša je Iliju, dobio u dugogodišnjem braku sa izabranicom Nevenom i jedni su od mnogobrojnih roditelja kojima je neophodna pomoć kako bi rešili ovaj veliki problem.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Insatgram Screenshot