Sin Selme Bajrami
Svet

November 24, 2022 11:41

By

Selma Bajrami pala u očaj: Sin joj je otet, a u sve upleten bivši muž

Sin Selme Bajrami sudski je pripao ocu

Pevačica Selma Bajrami u ispovesti progovorila je o dvogodišnjoj borbi za starateljstvo nad sinom koji joj je otet iz naručja. Njena agonija je, kaže, počela 23. decembra 2020. godine. Tada se njen svet srušio. Sin Selme Bajrami pripao je ocu.

Pročitajte: Selma Bajrami se okrenula veri – Pokrila glavu maramom, a telo zakopčala do grla 

Instagram

– Tada je donesena odluka da moj sin pripadne ocu. Zbog korone sudovi nisu radili kako treba, a uvek je i bilo kašnjenja. Malo ranije sam otkazala punomoć svom advokatu zato što nisam bila u situaciji, zbog pandemije, da plaćam, jer, kao što znate, mi pevači smo bili ugroženi. Nisam tada imala novaca i s obzirom na to da sam se sve vreme branila od ovog čoveka koji me napada godinama i koji se služi svim i svačim da mene ocrni kao majku – ispričala je Selama Bajrami.

Pročitajte: Sin Selme Bajrami sa majkom završio na ulici

Instagram

Podsetimo, pre sedam godina Mujo Musić je za Kurir rekao da ga Selma ne zanima kao i da ne želi da se pojavljuje u medijima jer nije javna ličnost.

– Nemam komentar. Ne želim ništa da pričam za novine, nadam se da me razumete. Selma je javna ličnost, a ne ja. Nije mi mesto u medijima – rekao je Musić.

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM