Svet

13 Jula, 2022 10:00

Odluka je donesena: Posle 20 meseci agonije, Severina Vučković konačno kraj sina

Sin Severine Vučković konačno kraj majke

Sin Severina Vučković – Posle 20 meseci agonije…

Pevačica Severina Vučković mesecima unazad vodi bitku sa bivšim partnerom Milanom Popovićem oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. Pre dve godine, sud je doneo presudu u korist Popovića, sa kojom pevačica ne želi nikako da se pomiri. Posle 20 meseci agonije i dolaska po sudovima, odlučeno je da pevačica ne plaća alimentaciju za sina i da maleni Aleksandar podjednako provodi vreme sa mamom i tatom. Njen naslednik danas ima deset godina, a pred mamom i sinom predstoji najlepši period.

Pročitajte: Posle svih emotivnih udaraca odlučila da je kraj – Severina odlukom šokirala majku Anu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

– Kada se ugase svetla, društvene mreže, blicevi aparata, i zatvore vrata mog stana najviše uživam u treptajima mog sina dok mi prepričava svoja otkrića u svetu. Predivan je, stalno me propituje kada će postati tinejdžer i „vidi li se već to”. Vozimo zajedno bicikl, gledamo serije, nosimo majice omiljenih likova – rekla je pevačica u intervjuu za „Novi list”.

Pored vremena rezervisanog za porodicu, kada uživa u ulozi majke, Severina ne zaboravlja ni svoj posao za koji živi, a svojim obožavateljima je najavila dva albuma na kojima radi već duže vreme.

Pročitajte: Severina proslavila 50. rođendan – Poruka na Instagramu – prst u oko bivšem partneru?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Podsetimo, Severina je u emotivnoj objavi koju je posvetila sinu povodom rođendana, napisala da je on njen nepresušni izvor energije i da bi zbog njega i na kraj sveta.

– Za te oči, u vatru i vodu i na kraj sveta. I s dinosaurusima bih se rvala, a kako ne bi sa korumpiranim barabama. Hvala, sine, što si mi dao neopisivu snagu i hrabrost. Hvala što me ljubav prema tebi učinila neustrašivom. Moj blagoslov i srce srca moga – napisala je ona tada.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: ATA images