Sloba Radanović pretio deci svet portal svet
Svet

February 21, 2023 11:30

By

Jelena Radanović pokazala sina prelepog imena, a tek da vidite kako ona izgleda, ŠOK FOTO

Sin Slobe i Jelene Radanović uskoro stiže na svet

Jelena Radanović pre nekoliko časova objavila je da se nalazi u privatnom porodiliptu a tom prilikom se slikala i snimala u ogledalu.

Ona je pokazala kako izgleda tik pred porođaj a osim toga obavestila je svoje pratioce i da se moli uz pravoslavni molitvenik uz želju da sve prođe kako treba.

Pročitajte: Sloba Radanović otkrio kako će se zvati njegov naslednik – Ime je staro, srpsko i ne tako često

Prelepea supruga Slobe Radanovića ovom prilikom se i našalila pa je pokazala “sina” koji je na snimku još uvek u majčinom stomaku uz šajiv opis da joj je, čini se, stariji sin kupio svavaćicu.

Jelena izgleda prelepo u blagoslovenom stanju, nije se puno ugojila a uskoro će konačno, svi zajedno, uživati u čarima koje im donosi proleće i nova ćivotna uloga.

Pročitajte Tajna otkrivena – Ovo su detalji venčanja Slobe Radanović i njegove izabranice

– Pozitivno sam uzbuđen sve vreme, drago mi je jer se to približava. Rekli smo da će da se zove Damjan – rekao je Slobodan.

– Jedva čekam! Iskreno, mislim da je to neka svrha života i da je to najbitnije na ovom svetu. Sloga, mir, porodica i ljubav, samo je to važno. Trudim se da mi svaki dan bude ispunjen pravi merama vrednosti i duhovnim stvarima. Uvek sam zahvalan na svemu što mi se dešava, bilo loše ili dobro, zunam da to Bog na kraju nagradi. Kada dođe beba, smanjiću obim posla kako bih bio sa porodicom – istakao je pevač nedavno.

Javnost sa nestrpljenjem očekuje najlepše vesti…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA